free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κοντά στην κορυφή το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα 2-0 τον Θρίαμβο Αθηνών-Παρουσίες-Παραλειπόμενα

Πετυχαίνοντας γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα το Ρουφ που έπαιξε με ελλείψεις έκαμψε την αντίσταση του Θρίαμβου Αθηνών με σκορ 2-0 και παραμένει στις θέσεις της κορυφής.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 45′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζώρτζη. Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Φωτόπουλου από τον Σπυρόπουλο. Στο 91′ δραστήριος Ζήσης με έξυπνο πλασέ μετά από ασίστ του Χατζή έγραψε το τελικό 2-0. 

Στο 42΄ο Σαμαράς έπιασε κεφαλιά κι ενώ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 36′ ο Χατζής βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 64′ ο γκολκίπερ Μάκης Κουνάδης ντρίμπλαρε δύο επιθετικούς του Θρίαμβου ενώ στο 67′ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Βλάχου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 87′ ο Μάκης Κουνάδης έσωσε από σίγουρο γκολ την ομάδα αφού απογειώθηκε και πραγματοποίησε εκπληκτική εκτίναξη σε τετ α τετ σουτ του Βενέτη. Άριστο το διαιτητικό τρίο Περράκης, Κωστούλας, Ματσούκας, άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Άγγελος Κοτζαμάνης.

Από το Ρουφ πολύ καλά πήγαν οι Μπένας, Κουνάδης, Χατζής, Ζήσης, Καραμπάς, Παππάς, Χατζηγιαννακός ενώ από τον Θρίαμβο Αθηνών που έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο διακρίθηκαν οι Βλάχος, Δρακάς, Ζευκιλής, Σπυρόπουλος.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας, Χατζηγιαννακός, Τομπουλίδης, Μπέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Παππάς(57′ Ζήσης), Καρυπίδης(19′ λ.τ. Καραμπάς), Τζώρτζης(88′ Βυθούλκας), Φωτόπουλος(78′ Κουτσοβέλης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Άρης Τσαγδής): Λαχανάς, Σπυρόπουλος, Ζαρκαδούλας(90′ Καμπουράκης), Γεωργιόπουλος(55′ Κωνσταντίνου), Δρακάς, Βλάχος, Γουργιώτης, Σκουλλής(77′ λ.τ. Βενέτης), Ζαφείρης(75′ Μαραυγάκης), Ζευκιλής, Κόνιαρης.

Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας τους οι παίκτες του Ρουφ έτρεξαν προς το μέρος της εξέδρας που καθόταν ο τραυματίας στην ωμοπλάτη από το ματς με το Ηράκλειο συμπαίκτης τους Θανάσης Τριανταφύλλου και του το αφιέρωσαν. 

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, οι δύο γιοι του Κώστας και Λευτέρης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο πρώην παίκτης της ομάδας και τώρα του Αγ. Δημητρίου που του έδωσε τη νίκη στο ματς με τον Θεμιστοκλή Γιάννης Ασλανίδης, από το Ρουφ ακόμα ο Δημήτρης Βλασταράκης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρητικός, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Αντώνης Κουσουρίδης και ο τεχνικός της ομάδας Νέων Θωμάς Μανώλης.

Παρόντες ακόμα οι παλαίμαχοι παίκτες Στέργιος Στεργίου, Βαγγέλης Κατσούρης, Κοτσάφτης και Νίκος Βισβίκης. Ο τελευταίος μάλιστα πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου και θα κάνει επέμβαση στα μάτια. Εκεί ήταν και ο παράγοντας του Απόλλωνα Αντώνης Λεβεντογιάννης. Το ματς παρακολούθησε και ο γνωστός παράγοντας Γιώργος Μυκωνιάτης.

 

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Εκλογές και νέο σάιτ

abola10

Φωστήρας Ηλιούπολης-ΓΣ Αργυρούπολης 0-0

Abola Team 3

Οδύνη Πετραλώνων για τον χαμό Κατάνια