free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη»

Στην σημασία των τριών βαθμών απέναντι στην Λυκόβρυση στάθηκε ο προπονητής της πρωτοπόρου Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την δύσκολη , όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη με 1-0 επί της μαχητικής Λυκόβυσης.

Γεγονός, το οποίο επέτρεψε στο φιλόδξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στο ρετιρέ του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, διατηρώντας παράλληλα την διαφορά σχετικής ασφαλείας από τους διώκτες της

Ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην δυσκολίας που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Πετύχαμε μία ιδιαίτερα δύσκολη, όσο και σημαντική νίκη, που μας επιτρέπει να διατηρηθούμε ακλόνητοι στην κορυφή. Ήμασταν αγχωμένοι, αφού είχαμε να ατιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους. Στοιχείο, το οποίο σδυναντάμε αρκετά συχνά στα μέχρι τώρτα παιχνίδι μας. Θα πρέπει να είμαστε τρεις φορές ανώτεροι από τους αντιπάλους μας , ώστε να επιβεβαιώνουμε την υπεροχή μας στους αγώνες. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην επόμενη δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στο Καματερό».

Επιστρέφει ο Μπέλερης

Με νέο πρόσωπο τον Σπύρο Μπέλερηστην σύνθεσή της αναμένετια να παραταχθεί η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου απέναντι στο Καματερό. Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, με άμεση συνέπεια να επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας του

 

Related posts

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ -ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 2-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ανανέωσε με τον Ιάσωνα Φίλο η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος