free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
6 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δείπνο με φόντο τις επιτυχίες στην ΑΕ Ηρακλείου

Μέσα σε εκπληκτικό κλίμα η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα  στην ΑΕ Ηρακλείου και αυτό οι ιθύνοντες  της φροντίζουν να το υπενθυμίζουν με πολύ όμορφες και αξιοθαύμαστες κινήσεις.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής, μέσα σε ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα, το οποίο γενικότερα χαρακτηρίζει την ομάδα και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία έχει οικοδομηθεί η φετινή εξαιρετική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης έσπευσε να δηλώσει τα εξής στο «Αbola.gr»  ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Νέα Ιωνία:

Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εκπληκτικό και αυτό φανερώνουν οι ενέργειες της διοίκησης, η οποία είναι πάντοτε κοντά μας και φροντίζει να επιλύονται όλα τα προβλήματα που τυχόν πάνε να δημιουργηθούν.

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση με την Νέα Ιωνία, όπου θα πάμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία και όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς έτσι θα προσεγγίσουμε και την αναμέτρηση με την γετονική ομάδα»

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βασίλης Αντωνόπουλος, Κώστας Κραψίτης, ενώ επιστρέφει ο Αναγνωστόπουλος που εξέτισε την 

 

Related posts

Γ. Λαγκαδινός & Κ. Λάμπρου στην τεχνική ηγεσία του Ρουφ αντί του Δ. Παπασπύρου

Abola Team 3

Τέλος ο Γαζής από τον Άρη Πετρούπολης

abola10

Παρελθόν και ο Παναγιώτης Ζίζηλας από τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος