free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Αττικό, στάθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την εξαιρετική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ο Άγιαξ Ταύρου καλείται  να βγάλει μία ακόμη δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Αττικό, τον οποίο αντιμετωπίζει στο μικρών διαστάσεων γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα.

 Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Σήφης Βενάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στη ανάγκη η ομάδα του να φύγει νικήτρια και από αυτήν την νέα της αγωνιστική πρόκληση, ώστε να φτάσει ακόμη πιο κοντά προς την επίτευξη του αντικειμενικού της στόχου:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, που προηγήθηκε για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Αττικό. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα, και το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, λόγω της ιδιαιτερότητα του γηπέδου και των μικρών διαστάσεων, που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, αφού μόνο έτσι θα παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και παράλληλα θα θέσουμε τις βάσεις για την εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, θα προσεγγίσουμε κι αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί»

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Παίκτες της Κοψαχείλας Αγγελόπουλος και Δεληγιάννης