free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, δηλώνει ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Αστέρας Ζωγράφου στην ισόπαλη με 2-2 αναμέτρησή του κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. 

Απέναντι στον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου, το νεανικό συγκρότημα του Ζωγράφου απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με την συνολική του εικόνα συνέβαλε τα μέγιστα για την δημιουργία ενός πολύ όμορφου θεάματος 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς: 

«Αποδώσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, Θωρώ ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου μας, η οποία αποδεικνύει γενικότερα με τις εμφανίσεις της ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά. Αξίζει να ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Το πλέον σημαντικό, είναι ότι διεξήχθη ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα , το οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των «κυανέρυθρων», για να προσθέσει:

 

«Καταφέραμε απέναντι στις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου, τον Άγιαξ Ταύρου και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου να φέρουμε ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, το 2-2 και το κυριότερο να φανούμε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Στοιχείο, το οποίο μα χαροποιεί πάρα πολύ και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Διαθέτουμε παίκτες που μας ανεβάζουν επίπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος!»

Kώστας Παλαιολόγος