free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης»

Τοστίγμα του για την αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης, έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να πετύχει η Λυκόβρυση, η οποία φιλοξενεί τον ιδιάιτερα δυνατό και φιλόδοξο Αίμο Πετρούπολης.

 Το συγκρότημα των βορείω προαστίων την περασμένη αγωνισιτκή ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 από την πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ωστόσο η εν γένει αγωνιστική της παρουσία αφήνει πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να φανούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του Γιάννη Χλωρού:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος. Η προσοχή μας πλέον, έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης. Μία ομάδα πολύ δυνατή και οργανωμένη, γεογνός, το οποίο μας υποχρεώνει να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε με απόλυτη σοβαρότητα και προσήλωση, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Να εκμεταλευτούμε την έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Τσιλιμπίρα η Αλσούπολη στη μηχανή της

Kώστας Παλαιολόγος

«Έκλεψε» τον «βαθμό» στο ντέρμπι κορυφής ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης