free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Η ομάδα έχει τις δυνατότητες»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιρτιστές του εξέφρασε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τελευτυαίων αναμετρήσεων παρουσιάζονται όλοι στον Μικρασιατικό, ενόψει της κυριακάτικης πολύ δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Η ιστορική ομάδα της Καισαριανής προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τις δύσκολες θέσεις όπου βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα και όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί, από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι αποκτά κομβικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Σαφέστατα η ομάδα μας έχει βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο, αυτό που αφουγκράζομαι από τους ποδοσφαιριστές μου και τη διάθεση που επιδεικνύουν στις προπονήσεις, είναι  ότι νιώθουν όλοι πεισμωμένοι από τις πολλές ατυχίες που μας κυνηγούν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η προσοχή μα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, όπου οι παίκτες μου θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας εκτιμώ ότι διαθέτει τις δυνατότητες να πετύχει τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής και θα κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά α» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Σταμπουλίδη, για να προσθέσει:

 

«Ο Ολυμπιακός Λιοσίων είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου κι έχει την ευτυχία να διαθέτει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή, αλλά και άνθρωπο, όπως τον Λεωνίδα Σμυρνή, που αποτελεί κόσμημα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα».

 

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο της η Κηφισιά

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Ήμασταν διαβασμένοι!»

Kώστας Παλαιολόγος

“Μπαμ” με Καλλιοντζάκη το Παλαιό Φάληρο!

Kώστας Παλαιολόγος