free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
6 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Μόνο νίκη με Τερψιθέα!»

Το σύνθημα για τη κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Τερψιθέα έδωσε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης. 

 

 

 

Την φρενήρη της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Παρασκευή με το επιβλητικό 0-3 επί των Τραχώνων.

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με καταπληκτική απόδοση , η οποία ήρθς ως επιστέγασμα της ποιότητας που ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο αρχηγός των «μελανόλευκων» Γιώργο Τζίτζης με δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την νεοφώτιστη Τερψιθέα  

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επι μίας ομάδας, που έχει θέσει  πρωταγωνιστικές βλέψεις, όπως είναι οι Τράχωνες. Το πλέον ενθαρρυντικό γεγονός είναι ότι αυτή η επιτυχία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση και ολοκληρωτική εμφάνιση. Η προσοχή μας ωστόσο έχει επικεντρωθεί πλέον στο επόμενο πολύ καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Τερψιθέα.

Θα πρέπει πάση υσία να πάρουμε την νίκη, ώστε να αποκτήσει αξία το σπουδαίο «διπλό» επί των Τραχώνων» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου μέσου της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης που Κυπέλλου, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη του περυσινού φιναλίστ Χαραυγιακού, αρκέστηκε να σημειώσει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι μετέχουμε στην προημιτελική φάση ενός τόσο σημαντικού θεσμού,όπως είναι το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Με όποιον και εάν είχαμε κληρωθεί, θεωρώ ότι θα ήταν ντέρμπι. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι η οκ άουτ αυτή αναμέτρηση κόντρα στον Χαραυγιακό έχει οριστεί στην έδρα μας και θα έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον σημαντικό παράγοντα

 

  

 

Related posts

«Μπαμ» με Γούλα ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Kώστας Παλαιολόγος

Διάνα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» (pic)

Γιώργος Ανανίδας

Ανεβαίνει ο Ήφαιστος με χατ-τρικ Νησαριώτη!

abola10