free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΟ Ατσαλένιος 2-1 μέσα στον Ταύρο τον Φωστήρα

Το μεγαλύτερο –μέχρι το επόμενο- φετινό του εκτός έδρας «τρίποντο» πανηγύρισε ο ΠΟΑ που επικράτησε του Φωστήρα στον Ταύρο με 1-2, με τον Ανδρέα Μπέρκη στις καθυστερήσεις να χαρίζει τη νίκη!

 

Οι Ατσαλενιώτες, ήταν καλύτεροι σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το 0-1 για τον ΠΟΑ έκανε ο Τοπάλι στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 60’ με τον Σιμώση. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ανδρέας Μπέρκης, χαρίζοντας ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» στον ΠΟΑ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ, Παπαδάκης και ο Μανουσάκης τον αντικατέστησε. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΟΑ θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό…

 

Φωστήρας (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσιώνης, Πατσατσόγλου, Ρόκας, Πρίκας (73′ Νικολόπουλος), Καλημέρης (57′ Μπιτάσης), Σιμώσης, Δωροβίνης, Μήτκας (39′ Στρίγγας)

 

ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης(86′ Μανουσάκης), Παπαδομιχελάκης, Ρωμανάκης(62′ Βρεττός), Τζανής, Φραγκιαδάκης(80′ Πετράκης), Τοπάλι, Ντάμπος, Γιαλιτάκης(75′ Μπέρκης), Πατινιώτης

Related posts

Μεγάλο διπλό με σκόρερ τον Μπέλερη η Προοδευτική απέναντι στη Ρόδο

Abola Team 2

Τέλος ο Κυριακόπουλος από την Καλαμάτα

Abola Team 2

Ηλιούπολη: «Μαζί σου έφυγε ένα μέρος της ψυχής της ομάδας μας»

Abola Team