free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ρουφ-Κένταυρος Βριλησσίων 1-1

Δύο βαθμούς “κλώτσησε” το Ρουφ στο εντός έδρας ματς με τον Κένταυρο Βριλησσίων που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Προηγήθηκε στο σκορ το νεανικό συγκρότημα του Πέτρου Μπόντζου με διαγώνιο πλασέ του Δέτση στο 6′.

Το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα ισοφάρισε στο 46′ με κεφαλιά του Μπέρτζου κι αφού η μπάλα βρήκε και το πόδι του Δαραμούσκα μετά από δυνατό πλάγιο του Χατζηγιαννακού.

Στο 13′ σε απευθείας φάουλ του Τζώρτζη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 27′ οι του Ρουφ ζήτησαν φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής για κράτημα στον Τζώρτζη. Στο 43′ οι του Κένταυρου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μωραϊτη. 

Πέναλτι ζήτησε για χέρι στην περιοχή και το Ρουφ σε σουτ του Παππά ενώ σε σουτ του ίδιου παίκτη στο ίδιο λεπτό απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

Μεγάλη ευκαιρία για το Ρουφ στο 58′ όταν σε σουτ του Παππά ο γκολκίπερ Μπάτσας πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος ενώ στο 71′ με εντυπωσιακό τρόπο ο γκολκίπερ Κουνάδης πρόλαβε τον Δέτση που έμπαινε μόνος του.

Με λάθη ο διαιτητής Αλάμπεης και ο πρώτος βοηθός N. Μπαϊρακτάρης, καλός ο δεύτερος βοηθός Καραγιαννίδης.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Καραμπάς, Χατζηγιαννακός, Μπένας, Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Παππάς, Χατζής, Τζώρτζης(77′ Τσιπλάκης), Ζήσης(46′ Κουτσοβέλης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Πέτρος Μπόντζος): Μπάτσας, Μωραϊτης, Κουτσουβέλης, Κολιός, Αλβανός, Δαραμούσκας, Μπότσης(75′ Σκεντέρι), Κουλιούρης, Δέτσης(86′ λ.τ. Δημητριάδης), Ένση, Γαληνάκης.

Από το Ρουφ διακρίθηκαν οι Χατζής, Μπέρτζος, Μπένας, Παππάς, Φωτόπουλος, Καραμπάς και από τον Κένταυρο Βριλησσίων οι Μωραϊτης, Κουλιούρης, Δέτσης, Ένση, Κολιός.

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης και οι γιοι του Κώστας και Λευτέρης, ο αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός, ο γνωστός διαιτητής Θεοδωρόπουλος, ο βετεράνος άσος και τεχνικός Χρήστος Πολύζος και ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Πορτοκαλάκης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο Μαριόλης και οι παλαίμαχοι άσοι Στέργιος Στεργίου, Νίκος Βισβίκης, Βαγγέλης Κατσούρης και ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου όπως και ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ρουφ Θωμάς Μανώλης όπως και γνωστός βετεράνος άσος Μάριο Μπόνιτς.

 

Related posts

«Έλαμψε» η Αθηναϊδα, 4-1 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Α.Ο. Μελισσίων Α.Π.Ο. Απόλλων Χαλανδρίου Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ Α’ Κατηγορία 4ος Όμιλος 3η Αγωνιστική

admin

Ο Κόουτς του Α.Ο. Ιάσων Ιλίου Νίκος Κεφαλάς

Abola Team