free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρώτη ήττα για Ηρόδοτο-Έχασε με 4-3 από την Κηφισιά

Όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος… Το αήττητο, έτσι, σερί του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σταμάτησε στο «Ζηρίνειο», καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής έχασε με 1-0 από την Κηφισιά.

Ήταν η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, το οποίο, βέβαια, παραμένει πάντα στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Το ματς ήταν πολύ δυνατό, με αρκετά φάουλ και σκληρές «μονομαχίες» και φαινόταν πως θα κριθεί στις… λεπτομέρειες.

 

Η αναμέτρηση είχε… τρελό ρυθμό στο ξεκίνημά της, με το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού να βρίσκεται δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά να «απαντάει» σχεδόν αμέσως. Στο 7’ ο Τζέλης σημείωσε το 1-0, με τον Μπάμπη να ισοφαρίζει στο 16’.

 

Στο 20’ ο Καϊμακαμούδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην αθηναϊκή ομάδα, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Ετόφ δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση και πέτυχε το 2-2. Οι «κυανόλευκοι» στα επόμενα λεπτά ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, «προειδοποίησαν» στο 33’ με κεφαλιά του Γιαλούση και προηγήθηκαν 2-3 με πέναλτι του Φραγκουλάκη, που είχε κερδίσει ο Μελισσόπουλος.

 

Στο 50’, πάντως, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-3 με το δεύτερο τέρμα του Καϊμακαμούδη. Η Κηφισιά, μάλιστα, ανάτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο 88’ και με τον Τεγούση «έγραψε» το 4-3.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυρίτσης, Μιχελής, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Τζέλη, Τσαφτάριους, Παναγιωτόπουλος (71’ Κοντογιάννης), Καιμακαμούδης, Ρέντζης (91’ Φαφούτης), Παληαρούτας (79’ Κωνσταντινίδης).

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (71’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (84’ Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος, Ετόφ.

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/10) στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

“Νέα τεχνική ηγεσία”

Η Θύελλα Ραφήνας νίκησε 2-0 την Ερμιονίδα και παρέμεινε στην κατηγορία

Abola Team 2