free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία»

Στην ανάγκη για βελτίωση του προβλήματος δυστοκίας αναφέρθηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Με «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Χολαργό συνέχισε ο Πανερυθραϊκός τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ

Αποτέλεσμα το οποίο περιόρις τη ομάδα των βορίων προαστίων στη 11η θέση με 15 πόντους, αποτελώντας μάλιστα την έκτη φετινή ισοπαλία στον φετινό «μαραθώνιο».

Το γεγονός ότι σε ακόμη ένα φγετνό παιχνίδι η ομάδα δεν παίρνει αυτό στοςυ αγώνες , που αξίζει βάσει της συνολικής της εικόνας προκάλεσε τον εύλογο προβληματισμό του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος τόνις ετα εξής:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί στο τακτικό κομμάτι, χωρίς ωστόσο να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Δημιουργήσαμε φάσεις, ώστε να πάρουμε την νίκη, όμως δεν μπορέσοαμε να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο Χολαργός.

Επίσης θεωρώ ότι αδίκως ακυρώθηκε γκολ του Αναγνώστου ως οφσάιντ στο 25. Γεογνός πάντως είναι ότι παρουσιάζουμε πρόβλημα δυστοκίας κι οφείλουμενα βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται,

Κι όλα αυτάαπό την στιγμή, όπου μετά την δεύτερη αγωνιστική και την ήττα μας στην Κυψέληα από την Αθηναίδα έχουμε μία μόλις ήττα, αυτή από τον Χαραυγιακό εκτός έδρας»

 

 

 

 

Related posts

Kιλιμτζίδης: «Τα δύο επόμενα ματς θα καθορίσουν πολλά»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Γιαννακόπουλος από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Παπαρούνης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος