free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Η προσοχή μας στον Άρη Χολαργού»

Ως ευκαιρία να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί για την ομάδα του αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης την αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού.

 

Τέλος στο αξιοζήλευτο αήττητο που είχε δημιουργήσει ο ΑΟ Ιλίου στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του τρίτου ομίλλου της Β’ ΕΠΣΑ έδωσε η Ιεράπολη, με την σπουδαία της νίκη με 1-0.

Στην ομάδα των πρωτοπόρων , ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μένουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό που κυρίως τους απασχολεί, είναι το πώς θα δημιουργήσουν τις υγιείς συνθήκες που θα τους επιτρέψουν να επανέλθουν δριμύτεροι στον δρόμο των επιτυχιών

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη:

«Τερματίστηκε ένα εξαιρετικό αήττητο σερί, που είχαμε δημιουργήσει στην αναμέτρηση με την Ιεράπολη. Σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που εμπόδιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στα επίπεδα προηγούμενων αναμετρήσεων, με άμεση συνέπεια η ήττα να έρθει ως φυσιολογικό επακόλουθο.

 Συνεχίζουμε την δουλειά και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον δυνατό Άρη Χολαργού, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των προσδοκιών και να επανέλθουμε στις νίκες, ώστε να διατηρήσουμε την διαφορά σχετικής ασφαλείας από τους διώκτες μας».

 

 

  

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Ήταν μια απλή νίκη, προχωράμε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team