free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταθόπουλος: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο!»

Το σύνθημα για νίκη επί του Καλαμακίου, έδωσε ο τεχνικός του Γκυζιακού Παντελής Σταθόπουλος.

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από το θριαμβευτικό3-0 επί του Άρη χΧολαργού, αλλά ακι με τη απαιτούμενη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουν στον Γκυζιακό την σββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Καλαμάκι. 

Άπαντες στο «πορτοκαλί» στρατόπεδο δείχνουννα έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη της ομάδας Παντελή Σταθόπουλου: «Πάμε απόλυτα προσηλωμένοι και προεοτιμασμένοι για τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στους περισσότερους αγώνες που έχει δώσει μέχει στιγμής και την οποίααδικεί η βαθμολογική θέση, που καταλαμβάνει στον όμιλό μας. Μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύερο βαθμό επικινδυνότητας στην αναμέτρηση . Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε πολύ μεθοδικά, δίνοντας έμφαση σε τομείς που αφορούν την τακτική, με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε αντάξιοι τν προσδοκιών. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα»

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Μας έμεινε η πίκρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδόπουλος τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος