free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει»

To σύνθημα για ανάκαμψη έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ παρουσιάζονται στον Πανερυθραϊκό, ώστε να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Άπαντες στος τρατόπεδο τηςε φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστίων αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ευελπιστώντας να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, που θα τους επιτρέψουν να βελτιώσουν αισθητά την βαθμλογική τους θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Παράλληλα δεν παραγνωρίζουν τον βαθμό επικινδυνότητας της αναμέτρησης, κι αυτό, διότι θα έοχυν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα, που παλεύει για τη παραμονή της κι έχει αάμεση ανάγκη βαθμών.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη:

 «Όλη την εβδσομάδα που προηγήθηκε δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα στο κομμάτι της τακτικής. Έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στην αναμέτρση με τον Φωστήρ Ηλιούπολης, μία ομάδα δυνατή, η οποία καίγεται για βαθμούς και η θέης, που κατέχει στην βαθμολογία, την αδικεί» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Πανερυθραϊκού  για να προσθέσει:

«Χρειαζόμαστε κι εμείς όμως τους βαθμούς, δεδομένου ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας κατάταξη. Θέλουμε να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει στη δυναμική του συλλόγου μας».

 

 Γυρίζει ο Γλυνός 

Με νέο πρόσωπο τον Κάρολο Γλυνό στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης. Ο 32χρονος πολυσύνθετος παίκτης εξέτισε την ποινή του, με άμεση συνέπεια να επανενταχθεί στα πλάνα του προπονητή του Αντώνη Τσιμπάκη.Αντίθετα θα απουσιάσει σε ακόμη ένα ματς ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή στα πλευρά.

 

 

 

Related posts

Έκκληση στον κόσμο τους τα Σούρμενα για δυναμική στήριξη με Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

abola10

Στην κορυφή τα Σούρμενα και περιμένουν…

Abola Team 2