free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΑΟ Περιστερίου-Πεύκη 1-1

Δεν είχε συνέχεια για τον ΑΟ Περιστερίου το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί του Χαραυγιακού αφού, αυτή τη φορά έμεινε στην έδρα του στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Πεύκη.

 Στο 23′ ο Λέσσι είχε δοκάρι για τον ΑΟ Περιστερίου που στο 68′ άνοιξε το σκορ όταν ο Κορδάς με σουτ έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Ηλιάδη. Στο 76′ οι »ροσσονέρι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λειβαδά, με τους φιλοξενούμενους να μένουν επίσης με δέκα παίκτες στο 80′ λόγω αποβολής του Ρώσση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 86′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ιατρούδη. Το εκτέλεσε ο Γκιούροφ, με τον Σκυριώτη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ανδρέου που πήρε το ριμπάουντ ισοφάρισε σε 1-1.

Παράπονα από τον διαιτητή Μητροφάνη έχουν και οι δύο ομάδες ενώ βοηθοί του ήταν οι Γουρέλης και Ν. Μπαϊρακτάρης.

Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Ανδρέας Νταγιακος.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Σκυριώτης, Ιατρούδης, Κορδάς, Κωνσταντόπουλος, Αννιτσάκης, Χέλμης, Λέσσι, Πλέστης, Κρεμμύδας (46′ Ηλιάδης), Λειβαδάς, Παληγεώργος (70′ Κουτσούκου),

 

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Τζέλλη, Παππάς, Τσαφέρι, Ανδρέου, Τσεπελέ (73′ Γκιούροφ), Κοντογιαννόπουλος, Μακρυνικόλας (90′ Μούτσιος), Ρώσση, Πέτσης.

Related posts

Μεντή στα γκολπόστ η Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (18/11) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Ανανέωσε και ο Γιάννης Λαγκαδινός στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team 3