free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας:«Περήφανοι που πήραμε αυτή την νίκη!»

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, απένειμε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάνης Κουσάνας.

 

 

Την επιστροφή τους στις νίκες πραγματοποίησαν οι Τράχωνες επικρατώντας δύσκολα στην έδρα τους, του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν λάβει κανείς σοβαρά υποψη το γεογνός ότι το συγκρότημα των νοτίων προαστίων υποχρεώθηκε από το 80ο λεπτό να τελειώσει την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών των Νίκου Κολλινιάτη (64’) και Αλέξανδρου Αρώνη (80’)

Η αγωνιστικότητα, το πάθος και το πείσμα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος τους έπλεξε το εγκώμιο:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας κρατάει κοντά στην κορυφή κι αποτελεί τεράστιο κέρδος για εμάς. Η επιτυχία μας , μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν λάβουμε σοβαρά υπόψη το γεογνός ότι για μεγάλο διάστημα υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα και τελικά να ολοκληρώσουμε το ματ με εννέα ποδοσφαιριστές, λόγω των αποβολών των Νίκου Κολλινιάτη και Αλέξανδρου Αρώνη, όπως. Είμαστε περήφανοι, που κατακτήθηκε αυτή η νίκη, κυρίως λόγω των αντίξοων συνθηκών που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, αφού στα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Αντώνη Προμπονά. Δείξαμε χαρακτήρα και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Κουσάνα για να προσθέσει:

 «Η προσοχή μα τώρα στρέφεται στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου. Έαν απαιχνίδι ιδιαίτερο, σε μία δυνατή έδρα, το οποίο είναι και το τελευταίο πριν τις γιορτές. Θ απάμε με σεβασμό προς τον αντίπαλο να δικεδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Χατζηαλέξης: «Με τον χρόνο θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι»

Kώστας Παλαιολόγος

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10