free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Ιάλυσος-Επικράτησε 1-0 του Διαγόρα με γκολ του Δελαπόρτα

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα στο τοπικό ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι (ειδικά στο α’ ημίχρονο) απέναντι στον Διαγόρα, ο οποίος δεν έκανε ούτε… φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι και προβληματίζει με την παρουσία του, τον τελευταίο καιρό. Με την παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων, οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν το «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Δελαπόρτα στο 26ο λεπτό. Η πίεση σε όλο το γήπεδο και το πάθος που είχαν (σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους…) ήταν στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στον παθητικό Διαγόρα, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και δεν έκανε καν αισθητή την παρουσία του στο «Οικονομίδειο».

 

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι (το πλασέ του βρήκε στο δεξί δοκάρι) στο 12ο λεπτό με τον Σπάρταλη και πέτυχαν το γκολ που έκρινε  το ματς στο 26ο λεπτό. Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κι άλλο, το θέαμα ήταν… κάκιστο και από τις δύο ομάδες, με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να παίρνει αυτό που θέλει και τον Διαγόρα να χάνει πλέον την επαφή του με την κορυφή, αγνοώντας τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μεν γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ροκανίσουν το χρόνο, οι δε φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να δημιουργήσουν κάτι καλό. Έτσι ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πήρε τη νίκη και ο Θανάσης Τερζης έκανε ντεμπούτο με το δεξί στο τιμόνι των »τοξοβόλων».

 

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Θανάσης Τερζής): Ανδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης (78′ Νικήτας), Δήμας, Ρεκλείτης, Φαβάλι (90′ Μαντικός), Δελαπόρτας, Σπάρταλης (63′ Μπεγκλετσής), Βλάχος (82′ Χριστόφ).

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου (47′ Χειμωνέττος), Ρούνιτς (86′ Κιοσέογλου), Προβατίδης, Βελέτης, Σκάρος (56′ Ούγκο), Παυλίδης, Γεωργίου, Βελλίνης (77′ Παναγιωτίδης), Σουάνης.

 

 Πηγή: 12sports

Related posts

Γ.Σ. και εκλογές στον Φωστήρα (7/6)

Abola Team 3

Παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων ο Ηλυσιακός (1-2)

Abola Team

Δυνατό φιλικό Πανασπροπυργιακού και Ηλυσιακού στις 13/8

Abola Team 2