free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Θήβα 3-0 τον Ρήγα Φεραίο

Με πρωταγωνιστή τον Στάθη Χατζηλάμπρο, ο οποίος σκόραρε δυο γκολ, οι «μελανέρυθροι» επικράτησαν 3-0 της ομάδας του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος”.

 

Το παιχνίδι της ομάδας του «Αθλητικός Ομιλος “Η Θήβα”» με την ομάδα του «Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου “Ρήγας Φεραίος”», για την 13η αγωνιστική του Δ’ όμιλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2017-2018, ήταν… «φορτισμένο αρνητικά» από την ανακοίνωση των ορισμών των μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Ο Μάριος Πόγκας ήταν διαιτητής και στον αγώνα της ομάδας της Θήβας με την ομάδα του «Α.Ο. Σελλάνων» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είχε λήξει ισόπαλο 1-1, αλλά είχε επιφέρει και τις βαριές τιμωρίες στην ομάδα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

Ετσι, οι γηπεδούχοι, από την μια πλευρά είχαν ένα κίνητρο επιπλέον για να παίξουν καλά ενώ από την άλλη να προσέξουν για να μην δώσουν… δικαιώματα.

 

Οι «μελανέρυθροι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και κατάφεραν μόλις στο 3’ να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Χατζηλάμπρος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έφτασε σε θέση τετ-α-τετ με τον Παπαγιάννη και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο ταλαντούχος παίχτης αφιέρωσε τα γκολ στον παππού του του οποίου έχει πάρει το όνομα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας.

Το γκολ έδιωξε το όποιο άγχος και βοήθησε τους γηπεδούχους να παίξουν πιο άνετα στη συνέχεια.

Στο 30’ ο Χατζηλάμπρος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Στο 33’ ο Κάρλος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις μετά από μαρκάρισμα και ο Θοδωρής Παχατουρίδης τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο και πέρασε στην θέση του τον Γιαλό.

Με το που συνεχίστηκε το παιχνίδι ο Γιαλός έκανε την κάθετη πάσα στον Αργυρίου, αυτός έκανε την πάσα στον Χατζηλάμπρο και αυτός με προβολή πρόλαβε τον κίπερ και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δεύτερο της ομάδας του δίνοντάς της έτσι τεράστιο προβάδισμα.

Στο 58’ ο Αργυρίου είδε την κόκκινη κάρτα και ετσι οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίχτες.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση.

Ο Τιάγκο Σίλβα με πολύ ωραία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 3-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για τους «μελανέρυθρους».

 

Ο Θοδωρής Παχατουρίδης παρέταξε για τον Α.Ο. “Η Θήβα” τούς: Μόνος – Πλατέλλας, Χατζηλάμπρος, Ζυγογιάννης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Σένκα (85’ Αρκούδης), Τιάγκο Σίλβα (79’ Γιωργάκης), Κάρλος (33’ λ.τρ. Γιαλός), Τόπι (80’ Βουρνάζος).

 

 

Βοηθοί διαιτητές στον αγώνα ήταν οι κ.κ. Αργύρης Κωνσταντίνος και Δάλλας Κωνσταντίνος, επίσης από τον Σ.Δ.Π. Εύβοιας.

Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Γεωργιάδης Παναγιώτης (Αθηνών).

 

starsports

Related posts

Ο Γ.Αντωνόπουλος νέος προπονητής του Παναργειακού

Abola Team 3

Για Τσούπρο και Φαβάλι πάει ο Διαγόρας

Abola Team 3

Νικόλτσης: Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για το ΣΥΝΚΑ

Abola Team 3