free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Δείχνουμε χαρακτήρα πρωταθλητή!»

Στην νοοτροπία νικητή που χαρακτηρίζει τους πάικτες του σε πολύ μεγάλο βαθμό, εστίασε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλά  τους λόγους της φετινής ξέφρενης πορείας. 

 

 

Στην κορυφή του ιδιαίτερα απαιτητικού τετάρτoυ ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ εδραιώθηκε η Νίκη Αλιμου με τον εκτός έδρας θρίαμβό της επί του Κρόνου Αθηνών με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία συνοδέυτηκε από εκπληκτική εμφάνιση από το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων και ήρθε να υπενθυμίσει σ εόλους ότι η φετινή ομάδα είναι πανέτοιμη πλέον για πολύ σπουδαία πράγματα.

Άποψη την οποία ενστερνίζεται πλήρως ο Νίκος Μανωλάς,. Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας των «κυανόλευκων» στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την συνολική τους εικόνα, αλλά και την νοοτροπία πρωταθλητισμού, που βγάζουν:

«Πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουμε ακλόνητοι στην κορυφή μαζί με τον Πανιώνιο Καισαριανής και να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Δείχνουμε νοοτροπία πρωταθλητή και αυτή την παράμετρο την αποδεικνύουμε με τη όλη μας παρουσία και γενικότερη εικόνα εντός του αγωνισιτκού χώρου. Θεωρώ ότι τον πρωταρχικό μας στόχο, τον έχουμε επιτύχει πλήρως, που δνε ήταν άλλος από μία σαφώς πολύ ανω΄τεη πορεία συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Πλέον, θέτουμε τις υγιείς και στέρεες βάσεις για κάτι πολύ σημαντικό. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό, που προέχει, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση τη σκληρή δουλειά».

Related posts

Χρυσούπολη: Αποδεκτή η παραίτηση Κότσαλου

Τάσος Ζαφειρίου

Ντουρμετάκης (Παγκράτι): “Κομβικό σημείο η ισοφάριση”(vid)

abola10

«Καρέ» μεταγραφών ταλαντούχων παικτών ο Δούρειος

Kώστας Παλαιολόγος