free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ 0-0 με την αντίστοιχη του Πειραιά έχοντας χαμένο πέναλτι και παίζοντας τον αντίπαλό της στο μισό γήπεδο

Αντιμέτωπη με την τύχη της και λιγότερο με τον αντίπαλό της βρέθηκε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ και γι’ αυτό το λόγο έμεινε στο 0-0 στο ματς με την αντίστοιχη του Πειραιά που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12) στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου που έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την μεγάλη ευκαυρία να ανοίξει το σκορ στο 14′ με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσαντίλας ωστόσο απέκρουσε την μπάλα ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος. Στο 43′ σε ωραίο σουτ που έπιασε ο Κατσίκης της Αθήνας η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η μπάλα στο 47′ σε ωραίο σουτ του Τσιάβου όπως και στο 62′ σε ωραία κεφαλιά του Γεωργίου. Στο 53′ ο διαιτητής Χουλιάρας με βοηθούς τους Χασανδρα και Ιωάννου άπαντες από τον Σύνδεσμο Εύβοιας δεν έδωσε το καθαρό φάουλ που έγινε στην γραμμή της περιοχής στον Αβραμίδη.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑ (Τάσος Δημητρίου): Δρανδάκης, Μάμαλης(55′ λ.τ. Αλεβιζάκης), Πάλμος, Χρονακόπουλος, Καρδαμής, Τσιάβος, Αβραμίδης, Κατηφόρης, Τσαντίλας(41′ Γεωργίου), Κουτσογουλάς(64′ Πατσατζόγλου), Κατσίκης(65′ Ζαρκαλής). 

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεολόγος Ρενιέρης): Ανδριόπουλος, Μπούρδας, Στέλλος(67′ Χιώτης), Γιαλεδάκης, Χρήστου, Γιαννόπουλος(67′ Λαβούτας), Παπαδόπουλος(61′ λ.τ. Χαναβέρης), Καζαντζής, Καλύκας(58′ Τζορμπατζόγλου), Δερβής(61′ Ιωακειμίδης), Δάλλας. 

Το ματς παρακιλούθησαν από την πλευρά της ΕΠΣΑ οι Δήμος Κασκαντίρης, Δημήτρης Στυλιανού, Γιάννης Ρούσσος, Μανώλης Πατρικάκης και Τάσος Λυμπέρης, από την ΕΠΣ Πειραιά ο πρόεδρός της Γιώργος Ανατολάκης μαζί με τον Γιώργο Αμανατίδη, ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ Τάκης Στυλιανόπουλος, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Νικαίας μεταξύ άλλών Τάκης Καλύκας και ο γνωστός τεχνικίς Φάνης Τάτσης.

Οι ομάδες και οι διαιτητές χρησιμοποίησαν τα καινούργια αποδυτήρια του γηπέδου Νέας Ιωνίας.

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Γιώργο Ρέτζο περαστικά”

abola10

Τίτλοι τέλους για τον Δούρειο Κυψέλης

Abola Team

Συνεχίζει στην Αθηναϊδα ο γκολτζής Πασχάλης Νικολαϊδης

Abola Team 3