free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος:«Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Στα ατομικά λάθη που οδήγησαν στην ήττα από τον Παράδεισο Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο τενχικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

Με ήττα 2-1 από τον ισχυρό Παράδεισο Αμαρουσίου ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Πετρούπολης τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2017.

Ένα αποτέλεσμα, που απέτρεψε από τους νεοφώτιστους τη δυνατότητα να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του ιδιαίτερα απαιτητικού τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός ηγέτης Σάκης Καλογερόπουλος αφού εξέφρασε τη γενικότερη ικανοποίησή του από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές του την αναμέτρηση, εν συνεχεία στάθηκε στα ατομικά λάθη, που οδήγησαν στην ήττα:

«Θεωρώ ότι απέναντι στον Παράδεισο Αμαρουσίου φανήκαμε αρκετά ανταγωνισιτκοί. Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαμε τον έλεγζχο, φέραμε σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους μας, ωστόσο χάσαμε από δύο δικά μας ατομικά λάθη. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο πολύ δύσκολο, όσο και ιδιαίτερο παιχνίδι που θα κληθούμε να δώσουμε με την έναρξη της νέας χρονιάς κόντρα στην Ανθούπολη. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να φανούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 Την ίδια στιγμή, στην Αναγέννηση Πετρούπολης φροντίζουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους αναφορικά με την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου., εξετάζοντας προσεκτικά οποιοσδήποτε ενδιαφέορυσα περίπτωση βρεθεί στον ορίζοντα.

 

 

 

Related posts

Τετράστερη Αγία Ελεούσα!

abola10

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3

Τα Πετράλωνα 1-1 με το Καλαμάκι

Abola Team 3