free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Έτοιμοι με Ήφαιστο Περιστερίου»

Tην πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη για τις ανάγκε ςτης αναμέτρησης με τους πρωτοπόρους εξέφρασε ο τενχικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Μπορεί να βρισκόμαστε καταμεσίς της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ωστόσο η σκληρή δουλεια δεν σταματάει στον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίο έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, που τους έχει φέρει σατην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, επιθυμούν να φανούν ακόμη πιο δυνατοί και το κυριότερο συνεπείς στο ραντεβού με τις επιτυχίες με την έλευση του 2018.

Η «παρθενική» επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τον καινούριο χρόνο φέρνει τους νεοφώτιστους να φιλοξενουν τον πρωτοπόρο Ήφαιστο Περιστερίου. Με τον τεχνικό ηγέτη Λεωνίδα Σμυρνή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά το διάστημα των εορτών, με ξεκάθαρη επιδίωξη να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε παρουσιάσει., Από εβδομάδα μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος και η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται  στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου, για τις ανάγκες της οποίας πιστεύω ότι θα ίμαστε απόλυτα έτοιμοι να δείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε ώστε ορισμένοι ποδοσφαιριστές μας να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία κι ευτυχία σε όλον τον κόσμο». 

 

 

 

Related posts

Με Γουβαλάρη, οι Άγιοι Ανάργυροι 1-0 το Ηράκλειο και διατηρήθηκαν στην κορυφή

Βασίλης Θεόκλητος

Τα Πετράλωνα δεν αστειεύονται!

abola10

Σπουδαία νίκη για τα Μελίσσια (2-1)

Abola Team