free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνελήφθη ο δράστης της διάρρηξης στα γραφεία του Διαγόρα Ρόδου

Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, παραβιάστηκαν τα γραφεία του Διαγόρα, ευτυχώς χωρίς απώλειες για τον σύλλογο, καθώς ο «ποντικός» δεν κατέφερε να αποσπάσει πράγματα.

Η αντίδραση της Ασφάλεια Ρόδου ήταν άμεση, αφού κατάφερε να συλλάβει τον απρόσκλητο επισκέπτη, μερικές ημέρες αργότερα, γι’ αυτό και ο «γηραιός» εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το διοικητή και τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ρόδου, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση τους στον εντοπισμό και σύλληψη του ΄΄ποντικού΄΄ στα γραφεία του συλλόγου τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων.
Τα άρτια συστήματα ασφαλείας της έδρας του ΄΄γηραιού΄΄, κατέγραψαν την παραμικρή κίνηση του ΄΄απρόσκλητου επισκέπτη΄΄, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε καρφίτσα ως…δώρο Χριστουγέννων.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά».
Στα αγωνιστικά
Με διπλό πρόγραμμα, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκαν χθες οι προπονήσεις του «γηραιού». Το πρωί οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα διεξήχθη στην «τέντα» λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε ήταν ο Όλιβερ Πέεφ καθώς έφτασε στο νησί μετά το τέλος της προπόνησης, ενώ ο Αντώνης Γιόνδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Φιλικό με τον Ορφέα
Όπως έγραψε η «δσπορ», ο προπονητής του Διαγόρα Νίκος Παντέλης επιθυμούσε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, προκειμένου να διατηρήσουν τον ρυθμό τους οι ποδοσφαιριστές.
Το φιλικό παιχνίδι προγραμματίστηκε, αφού σήμερα στις 16:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα, με τον έμπειρο τεχνικό να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές του.
Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν και την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.

       

Related posts

Ελεύθερος ο Σαλταπίδας από την Ένωση Ερμιονίδας

Abola Team 3

Η 8η Αγωνιστική της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του Εθνικού για το ματς με τον Ηρόδοτο

Abola Team 3