free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε ο Ζαφειράτος στον Ήφαιστο Περιστερίου

Στους «ροσονέρι» επέστρεψε ο 25χρονος μέσος μετά την εξάμηνη θητεία του στον Παλληξουριακό κι αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας για άνοδο.

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον Ήφαιστο Περιστερίου πραγματοποίησε ο Γιώργος Ζαφειράτος! 

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος διατέλεσε αρχηγός στους «ροσονέρι» μετά την εξάμηνη θητεία του στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Παλληξουριακού, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα, με τη οποία είναι συναισθηματικά δεμένος, ώστε να ηγηθεί στην προσπάθεια που καταβάλλει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Εκεί, όπου η δύση του 2017, βρήκε το συγκρότημα των δυτικών προαστίων να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ζαφειράτος, μάλιστα, έδωσε το παρών και στην πρώτη προπόνηση για το 2018, όπου είχε την ευκαιρία να ξαναθυμηθεί στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν και να τα ξαναπεί με τους παλαιότερους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο

 

Τρανός: «Πάμε να υπερασπιστούμε την πρωτιά»

Η ανατολή του νέου έτους βρίσκει τον Ήφαιστο Περιστερίου να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με ντέρμπι κορυφής και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στον ισχυρό και επίσης ιδιαίτερα φιλόδοξο Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ροσονέρι» Θόδωρος Τρανός έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα :

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία όσον αφορά την προετοιμασία μας για το ντέρμπι κορυφής, που μας περιμένει απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίωψν., Από την πλευρά μας θα πάμε να υπερασπιθστούμε τη πρωτιά και να παλέψουμε για το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα κόντρα σ εμία πολύ οργανωμένη ομάδα».

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Τιμή για εμένα η ανάληψη του Άρη Πετρούπολης!»

Δυσκολεύτηκε ο Χολαργός (1-0)

Abola Team

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Σπυριδάκης

Abola Team