free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης.

 

 

 

Σε καθεστώς πλήρους εγρήγορσης βρίσκονται άπαντες στον ΠΟΨ, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η δύση του 2017 βρήκε την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων να έχει εδραιωθεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 31 πόντους και μάλιστα με διαφορά έξι βαθμών από το δεύτερο Παγκράτι, το οποίο υπέταξε με 3-0 στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνισιτκής.

Η ανατολή του 2018 βρίσκει τους «πράσινους» να φιλοξενούν τον Φοίνικα Καλλιθέας έχοντα ςως ξεκάθαρο στόχο να μπουν με το «δεξί» στην νέα ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου του Ψυχικού Γιάννης Πετρίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το νέο έτος με την ψυχολογία μας στο καλύτερο δυνατό σημείο. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνικα Καλλιθέας. Αυτό που πρωτίστως επιδιώκουμε, είναι να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας σε υψηλά επίπεδα, ώστε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών» ήταν το αρχικό σχόλιο του διοικητικού ηγέτη του ΠΟΨ, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέχεια για τις μεταγραφικές επιδιώξεις της ομάδας του αρκέστηκε να σημειώσει:

Υπάρχουν μια – δύο περιπτώσεις παικτών που μας απασχολούν, ωστόσο, για την ώρα δεν έχουμε κάτι το ξεκάθαρο»

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

Ανανέωσε με τον Στάθη Πανακούλια η Πέρα Κλουμπ

Kώστας Παλαιολόγος

Απέκτησε Γκόφα και Χρόνη ο Πανιώνιος Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος