free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ»

Ακλόνητη εμπιστοσύνη στους παίκτες του που έχουν οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ εξέφρασε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Σε δεύτερο πλάνο φαίνεται να περνάει για την Κοψαχείλα η πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

Κι αυτό διότι η προσπάθεια που έγε για τη απόκτηης ενός ταχύτατου εξτρέμ, φαίνεται να μην αποδίδει καρπούς, λόγω χάσματος που έχει προκύψει μεταξύ των ιθυνόντων του συλλόγου και του παίκτη, που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό «κάδρο»

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη:

«Η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω σε μεταγραιφκό επίπεδο με την περίπτωση ενός εξτρέμ, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα δνε έχει καταστεί δυνατό. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Ελεούσα, με το οποίο θα ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το 2018 και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία έχει βρει τον ρυθμό της και αυτό το στοιχείο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας»

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Μόνο νίκη με Χαλκηδονικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ξενιτίδης : «Με τον ίδιο κορμό και 6-7 προσθήκες»

“Αφεντικό” στο Βύρωνα η Δόξα (1-2)

Abola Team