free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε Μπόγκα στην «μηχανή» του ο Υμηττός!

Στην ένταξη του 19χρονου μεσοεπιθετικού από την Νέα Σμύρνη προχώρησε η ομάδα των ανατολικών προαστίων.

 

Την προσπάθεια μεταγραφικής του ενίσχυσης ξεκίνησε απτόητος ο Υμηττός.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των ανατολικών προαστίων, μετά από συντονισμένες προσπάθειες προχώρησαν σε μία σημαντική μεταγραφή, η οποία έχει και τον χαρακτήρα επένδυσης για το μέλλον, αφού ενέταξνα στο δυναμικό τους τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Μπόγκα από τη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ενα ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη, που έχει τη δυνατότητα να διακριθεί τόος σε θέση επιτελικού μέσου, όσο και σε αυτή του μεσοεπιθετικού προσφέροντας απλόχερα πολλές και σημαντικές υπηρεσίες στον δημιουργικό τομέα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης του Στέλιου Μανούσου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στον Υμηττό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κλασικού επιθετικού, που θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες.

 

Μανούσος: «Να οριστικοποιήσουμε την παραμονή»

Τους στόχους της ομάδας όσον αφορά την έλευση του 2018 οριοθέτησε ο Πρόεδρος Στέλιος Μανούσος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»

«Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να οριστικοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή μας στην Β’ Κατηγορία Να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλούς πόντους γίνεται, και ναμην αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη διάρκεια της περιόδου. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο πολύ δύσκολο όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Λαύρα Αργυρούπολης, με το οποίο και ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το νέο έτος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ιδιαίτερα οργανωμένη ομάδα»

 

 

Related posts

Χαραλαμπιδης: «Πάμε από το καλό στο καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Χαραλαμπίδης: «Ευεργετική η διακοπή»

Kώστας Παλαιολόγος