free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Χαλκίδα!-Ηττήθηκε με 2-1 από την Θύελλα Ραφήνας

Με το αριστερό μπήκε στο 2018 ο ΑΟ Χαλκίς, καθώς ηττήθηκε 2-1 στη Ραφήνα από την τοπική Θύελλα και δεν εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του πρωτοπόρου Αήττητου Σπάτων, με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να παραμένει στους 5 βαθμούς.

 

Η ομάδα της Εύβοιας παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απώλειες, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Νταούλα και των βοηθών του.

 

Το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, γνώρισε την ήττα με πέναλτι.

 

Κυρίαρχη η Χαλκίδα στο πρώτο μέρος

 

Μετά από ένα αναγνωριστικό  δεκάλεπτο η Χαλκίδα επέβαλε το ρυθμό της αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

 

Η Θύελλα Ραφήνας είχε παραταχθεί με σαφή στόχο να κλείσει τους χώρους προς την εστία  του Πάντου και να χτυπήσει στη κόντρα επίθεση.

 

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Πολίτη. Η πρώτη στο 30’ όταν επιχείρησε το δυνατό σουτ από καλή θέση , αλλά δε βρήκε στόχο και η δεύτερη στο 45΄ όταν έκανε την επέλαση  από δεξιά, «άδειασε» τον Φύτρο κι έβγαλε σέντρα «μαχαιριά» στην περιοχή, την οποία δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι συμπαίχτες του.

 

Οι γηπεδούχοι τη μοναδική φορά που απείλησαν ήταν στο 24΄με την εξαιρετική προσπάθεια του Ζέκιο, που απέφυγε  τον Βαλκάνο και πλάσαρε πάνω από την εστία του Σταυριανού.

 

 

Όλα έγιναν στο δεύτερο 45λεπτο

Η Θύελλα Ραφήνας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να προηγηθεί, παρότι η Χαλκίδα είχε δοκάρι με τον Ανέστη στο 66′, όμως δώδεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουντάκη.

 

Αφού πρώτα ο Ταυταρίδης απείλησε με κεφαλιά στο 84′, στη συνέχεια η Χαλκίδα ισοφάρισε σε 1-1 με τη κεφαλιά του Πολίτη, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου.

 

Στο 89′ ο Πολίτης θα μπορούσε να γίνει ήρωας για την ομάδα του,αλλά ο Πάντος είπε «όχι» στο πλασέ που επιχείρησε και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 94′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρακτίδης, διαμορφώνοντας το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης (56’ Μπουντάκης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Σενέ (81’ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Ζέκιο (94’ Σαντίκου).

 

Χαλκίδα: Σταυριανός, Βαλκάνος, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου (81’ Παπαδάκης), Τσίγκρος (90’ Πατερίτσας), Ντελέκος, Ανέστης, Πολιτης, Ταυταρίδης

 

Πηγή: starsports

 

Φωτο: irafina

Related posts

Οι Νέοι του Αιγάλεω του Κώστα Ελευθεριάδη με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο 2-0 την Ελπίδα

Abola Team 3

Στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2

Τον επιθετικό Παναγιώτη Καλογιάννη απέκτησε ο Φωστήρας

Abola Team 2