free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συγκίνηση και μεγάλες στιγμές στην εκδήλωση για το κλείσιμο 55 χρόνων ζωής του Ηρακλή Περιστερίου-Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς των παλαιμάχων του συλλόγου με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου

Ήταν όλο εκεί το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Αναφερόμαστε σε όλους τους παλαίμαχους και σε όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή Περιστερίου που συμμετείχαν στην ποδοσφαιρική διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί για να γιορταστεί το κλείσιμο των 55 χρόνων ζωής του συλλόγου. Πρόκειται μεταξύ άλλων για τον σύλλογο που πρωτοξεκίνησε την καμπάνια ενάντια στα ναρκωτικά. Απο το προσκλητήριο των ανθρώποων του Ηρακλή Περιστερίου απουσίαζε ο ηρωικός γενικός αρχηγός Θωμάς Αδαμόπουλος που έφυγε από την ζωή και η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα της εκδήλωσης 8/1. Τον αποχαιρέτησαν πάντως όλοι οι άνθρωποι του Ηρακλή Περιστερίου που του αφιέρωσαν τον αγώνα παλαιμάχων με τον Ατρόμητο ο οποίος έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του συλλόγου.

Στο γήπεδο του Ηφαίστου βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα όλοι οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Περιστερίου και οι παλιοί αλλά και νέοι παράγοιντες της ομάδας που επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στον θρυλικό προπονητή της ομάδας Τρύφωνα Τζώρτζη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από όλους τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και σε όλες τις στιγμές της ποδοσφαιρικής αυτής φιέστας για το κλείσιμο των 55 χρόνων της ιστορίας του δημοφιλούς και γεμάτου ήθους συλλόγου του Ηρακλή Περιστερίου. Λίηο πριν το ξεκίνημα του αγώνα όλοι οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Περιστερίου προνηθεύτηκαν τις επετειακές φανέλες του συλλόγου που έγραφαν 55 χρόνια Ηρακλής Περιστερίου ενώ τη διοργάνωση παρακολούθησαν πολλοί άνθρωποι ακόμα όπως ο τεχνικός του Ήφαιστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης το ματς των παλαιμάχων του Ηρακλή Περιστερίου το οποίο διαιτήτευσε άψογα ο Θεόφιλος Τσανικλίδης με γιατρό του αγώνα την Χρυσούλα Στροφύλλα έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Τα γκολ του Ηρακλή Περιστερίου πέτυχαν ο Μυρίλλας που άνοιξε το σκορ και ο Ζαχαρόπουλος. Για τον Ατρόμητο που είχε και δοκάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 ο Ρότσιος ενώ το τελικό 2-2 έγραψε ο Καραταράκης.

Στο τέλος του αγώνα οιδύο ομάδες των παλαιμάχων αντάλλαξαν πλακέτες, κύπελλα, αναμνηστικά, δώρα και ανθοδέσμες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Προπονητής Τρύφωνας Τζώρτζης, βοηθός προπονητή Άρης Μπιτσάνης, πρόεδρος παλαιμάχων Βαγγέλης Τζώρτζης, υπεύθυνοι ομάδας Κώστας Ξαντίνης-Γρηγόρης Αλεγκάκης): Βόκολος, Αλεβίζος, Ξυπολιάς, Μακρής, Κουτσόπουλος, Δουκίρης, Κώστας Παντέλης, Αντωνίου, Μυρίλλας, Ζαχαρόπουλος, Γρηγορίου ενώ έπαιξαν επίσης οι Σ. Φιλιππάκης, Κόντης, Μιλτ. Ι. Κούτρης, Σκιαδόπουλος, Βαμβακούσης, Κ. Τζώρτζης, Ι. Τζώρτζης, Β. Τζώρτζης, Μουντζούρης, Αλεγκάκης, Λαγουδάκης, Τριάντος, Μιλτ. Ν. Κούτρης, Κίτρινος, Κολότσης. Εκεί ήταν και ο πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων του Ηρακλή Περιστερίου Βασίλης Μιχαλόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσης οι: Αλεγκάκης Μιχάλης πρώην Πρόεδρος, Καλαντζής Ταξιάρχης πρώην Πρόεδρος, Ιωαννίδης Σταύρος από τα ιδρυτικά μέλη, Καλτσούδας Νίκος επι σειρά ετών μέλος του Δ.Σ    

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πρόεδρος Παλαιμάχων Γούλης Κωνσταντινίδης, προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, ταμίας Καίσαρης Τσιριμιάγκος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Φίλιππος Μανωλίτσης): Βαρλάμος, Καραταράκης, Ν. Ηλιόπουλος, Ελευθεράκος, Θ. Κωνσταντινίδης (αρχηγός), Ρότσιος, Σκορδαλιάς, Δημητρόπουλος, Τσιώτης, Τριανταφύλλου, Λέκκας ενώ έπαιξαν επίσης οι Γέροντας, Ζήσης, Στεφανόπουλος, Κούκης, Μισαηλίδης, Τσιλάβης, Ρηγανιάς ενώ κοντά στην αποστολή ήταν και ο θυρλικός Αντώνης Ντούριος. Παρόντες φυσικά στην γιορτή του Ηρακλή Περιστερίου ήταν από το Abola.gr οι Φώτης Κατσούφης και Ρένος Γιαμπουράς. 

Στην κεντρική ΦΩΤΟ η σύσσωμη η ιστορική ομάδα Παλαιμάχων του Ηρακλή Περιστερίου και στην κάτω ΦΩΤΟ οι Παλαίμαχοι του Ηρακλή Περιστερίου με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων των Παλαιμάχων του Ηρακλή Περιστερίου Φίλιππο Μανωλίτση με τον διαιτητή του αγώνα Θεόφιλο Τσανικλίδη και την γιατρό του αγώνα Χρυσούλα Στροφύλλα.

 

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Στον Πανιώνιο Καισαριανής οι Απέργης και Γκίνης

Kώστας Παλαιολόγος