free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Ακόμη καλύτεροι το 2018»

Την σφοδρή του επιθυμία για ακόμη καλύτερο πρόσωπο την νέα χρονιά εξέφρασε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για μία πορεία, η οποία θα εδραιώσει το Δάσος Χαϊδαρίου στα υψηλά βαθμολογικά … πατώματα αντιμετωπίζουν στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων την επικείμενη επανέναρξη των επίσημων αγωνισιτκών τους υποχρεώσεων.

Η πρώτη αγωνιστική του 2018 που διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο (6-7/1) βρήκε τους «πρασινοκίτρινους» να απολαμβάνουν το ρεπό τους στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα να προετομάζονται, ενόψει της δύσκολης κι άκρως καθοριστικής συέχειας, που τους περιμένει

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μαυρίκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να εκφράσει την πεποίθησή του για ακόμη καλύτερη συνέχεια μέσα στο 2018:

 «Ευελπιστούμε το 2018 να αποτελέσει απαρχή για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια για την ομάδα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια προσπάθεια, η οποία αποδίδει καρπούς και αποσκοπεί στο να αποκτήσει χαρακτήρα η  ομάδα μας  και να ξεφύγει από τη μιζέρια του παρελθόντος, Όλες οι ενδείξεις μας θέλουν να είμαστε καλύτεροι τη νέα χρονιά. Ξεκουραστήκαμε και τώρα στρέφουμε την προσοχή μα στα δύο μαζεμένα παιχνίδια που έχουμε σητν έδρα μας με Πέρα Κλουμπ και Άτταλο αντίστοιχα. Θέλουμε να τα κερδίσουμς, ώστε να αναρριψηθούμε βαθμολογικά»

 

«Τρέχουν» για τα δελτία

Σε εγρήγορση βρίσκονται στο Δάσος Χαϊδαρίου, ώστε να εκδωθούν το συντομότερο δυνατόν τα δελτία των πέντε νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Μάριο Πανόπουλο, Νίκο Αναατασόπουλο, Άγγελο Πασχαλίδη, Σταύρο και Δημήτρη Ξούρα, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Πέρα Κλουμπ.

 

 

Related posts

Μαργαριτόπουλος και Παπαδόπουλος στον Διαγόρα Αιγάλεω

Ρένος Γιαμπουράς

Με σπουδαίο τον Μανσούρ η Πέρα Κλουμπ 2-0 τον Κεραμεικό

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team