free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΑΟ Ιλίου»

Την ακλόνητη πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου, εξέφρασε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

Με εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στην δυνατή Ανθούπολη ξεκίνησε ο Παράδεισος Αμαρουσίου τιε επίσημες αγωνιστικές του υπχορτεώσεις για το 2018.

Αποτέλεσμα, το οποίο σύμφωνα με μία πρόχειρη «ανάγνωση» θεωρείται θετικό για το συγκρότημα των βορείων προαστίων, πλην όμως θα μπορούσε εύκολα να «αποδράσει»  από τις δυτικες συνοικίες εύκολα ακόμη και με το «τρίποντο» στι αποσκευές του και να προσβλέπει πολύ ψηλότερα.

 Ο Αλέξης Στούλης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του για ακόμη καλύτερη συνέχεια, δίνοντας το σύνθημα για … μάχη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής πρόκλησης που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον πρωτοπόρο του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΑΟ Ιλίου:

 «Στο παιχνίδι με την Ανθούπολη θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε κερδίσει , αφού και τα δύο τέρματα που δεχθήκαμε, προήλθαν από δικά μας ατομικά λάθη.Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, ενώ κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε μετά το πρώτο γκολ,που δεχθήκαμε, Γυρίσαμε το ματς, προηγηθήκαμε 1-2, αλλά τελικά ισοφαριστήκαμε» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού του Παράδεισου Αμαρουσίου, ο οποίος έστρεψε την προσοχή του στην επερχόμενη δύσδκολη αναμέτρηση κόντρα σοτν πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου:

 «Η προσοχή μας τώρα στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο πολύ απαιτητικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου ΑΟ Ιλίου. Δεν τον φοβόμαστε. Θεωρώ ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια κι εκτιμώ ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»

 

  

Related posts

Γιαννόπουλος: «Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Για το καλύτερο με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Επιβεβαιώσαμε την θετική μας πορεία»

Kώστας Παλαιολόγος