free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άλμα ανόδου τα Πετράλωνα, 2-1 εκτός τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Ύστερα από ματς θρίλερ όπου εντυπωσίασε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Φραγκουλόπουλος τα Πετράλωνα νίκησαν με 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι κι έκαναν το πιο σημαντικό άλμα ανόδου.

Μόλις στο 1′ ο Αλέξης Παπαγεωργίου που έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με κοντινό δυνατό σουτ από γύρισμα του Μινάϊ έκανε το 0-1.

Πάλι ο Παπαγεωργίου στο 67′ με φαλτσαριστή κεφαλιά από κόρνερ του Μινάϊ έκανε με κεφαλιά το 0-2 για την ομάδα του Χρήστου Κιούρκου. Στο 87′ μετά από προσπάθεια του πολύ καλού Κοσκινά, ο σπουδαίος Θεοδωρακάτος με μακρινό φάουλ μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 43΄και στο 52′ ο Καρούμπαλης για τα Πετράλωνα και στο 20′ ο Παπαδόπουλος από μισό μέτρο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Δύο φορές τα Πετράλωνα ζήτησαν πέναλτι, στο 9′ σε μαρκάρισμα στον Καρούμπαλη μέσα στην περιοχή και στο 59′ για χέρι σε σουτ του ΜινάΪ. Ο Παπαγεωργίου στο 33′ έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ αφού έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι πριν περάσει την γραμμή του τέρματος σε σουτ του Παπαδόπουλου.

Από τους διακριθέντες του αγώνα και ο Χατζημιχάλης.

Με λάθη ο διαιτητής Τσουκαλάς, άριστοι οι βοηθοί Π. Χριστοδούλου, Κ. Μαχαίρας. ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Βαμβακάρης(83′ Φεριανός), Ευαγγέλου, Τσόλκας, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Λαμπρινάκος, Παπαδόπουλος(69′ Αζακάς), Σάννη, Μπίτζιος. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Λογοθέτης, Βέλλης, Κωνσταντίνου, Κατσούδας, Παπαδάκης(83′ Λάππας), Χατζημιχάλης, Καρούμπαλης, Μουσάϊ, Ρόκο(70′ Χελιώτης), Μινάϊ(85′ Σπυροπάλι), Παπαγεωργίου.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Καρπούζας: «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη…»

Kώστας Παλαιολόγος

«Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο 3ος όμιλος της Β΄ ΕΠΣΑ

Abola Team