free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Είμαστε σε καλό μομέντιουμ»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, δίνοντας το ένδυσμα για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

Ιδανικό «ποδαρικό» στο 2018 πραγματοποίησε η Αλσούπολη με την επιβλητικό της νίκη επί της Άμιλλας Περιστερίου με 4-0. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ήττες των πρωτοπόρων Κοψαχείλας και Δάφνης Πλααιού Φλήρου και να προσεγγίσει την κορυφή.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για την κρίσιμη συνέχεια και ιδιαίτερα για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Κοψαχείλα

 «Η ομάδα μας βρίσκσται σε πολύ καλό μομέντιουμ. Αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου φτάνοντας σε αυτό το εμφατικό σκορ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο επερχόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην πρωτοπόρο Κοψαχείλα. Η νίκη μας επί της; Άμιλλα μας επέτρεψε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερο την κορυφή, αλλά θα πρέπει να έχουμε συνέχεια»

Με ενισχυμένη σύνθεση θα παραταχθεί η Αλσούπολη απέναντι στην Κοψαχείλα.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης θα μπορεί βάσιμα να ποντάρει στις υπηρεσίες των Μάκη Κατσαρού και Δημήτρη Καραϊσκου, οι οποίοι διευθέτησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τη Λαύρα

abola10

Καλαϊτζίδης: «Θα χρειαστούμε αυξημένη συγκέντρωση»

Πήρε Παναγιώτη Μπάκα η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος