free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στις νίκες για τη Λαύρα

Έστω και δύσκολα η Λαύρα Αργυρούπολης επικράτησε με 3-2 της ΑΕ Περιστερίου και άφησε πίσω της την τελευταία ήττα από τον ΑΟ Βύρωνα.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και πάλεψαν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για να κατακτήσουν ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.
Όμως τελικά… μίλησε, έστω και στο τέλος, η ποιότητα και η εμπειρία των γηπεδούχων.
Όσον αφορά στο πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Λαύρα αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντονικιάν άνοιξε το σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως με τον Αντωνουσάκη. Παρόλα αυτά οι βυσσινί στο 23 ανέκτησαν το προβάδισμα με το Μυτιληνό.
Στο 66′ ο Γαζεπίδης δικαίωσε τον προπονητή του που τον έβαλε στον αγωνιστικό χώρο φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Τελικά οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα με το πέναλτι του Διαμαντή το 85′ επικράτησαν με 3-2. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σμυρνιώτης.
ΛΑΥΡΑ (Αργύρης Ψαρρός): Χορταριάς, Διαμαντής, Τρυφέρης, Ξενιτόπουλος (62′ Δημητρούκας), Γούλας, Κασάμης (51′ Λύτρας), Ντονικιάν, Μυτιληνός, Σκούρας, Πολυμερόπουλος, Κυριαζής.
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Σκαρπέλης): Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Παπαζωγονόπουλος, Καραπαππάς, Σμυρνιώτης, Νταλλαγεώργος (46′ Καβαγιάς), Μαντζιώρος (65′ Μαντζιώβας), Ηλιαδάκης, Μούρτζης, Θωμάς (46′ Γαζεπίδης), Αντωνουσάκης (82′ Κοσκινάς).

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (12-13/1)

Nάσος Φακίδης

«Μπλακ – τζακ» ανανεώσεων και δυνατός κορμός για τον Χαλκηδονικό

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Δηλώσεις Οντατζή και Βεϊζάι

abola10