free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Καράτι ο ΠΑΣ Γαλάτσι

 Την απόκτηση του 30χρονου ολ αράουντ επιθετικού ανακοίνωσε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΣ Γαλάτσι.  

Λίγες ημέρες μετά την προσθήκη του Κώστα Βιλαντώνη, οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου προχώρησαν σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον 30χρονο επιθετικό Αλέξη Καράτι, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή της ομάδας. 

Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γαλάτσι έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας, όπως οι Ένωση Βοτανικού, Τράχωνες, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν τα Μελίσσια και η εκτελεστική του ικανότητα ενδέχεται να προσφέρει καίριες και ουσιαστικές λύσεις για τον τεχνικό Θανάση Ζαμπούρα. 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του σωματείου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου. Μάλιστα, είναι πολύ πιαθνό μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και ως προς το συγκεκριμενο ζήτημα. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προσοχή όλων έχει περιστραφεί  στην αναμέτρηης με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω για τις ανάγκες του οποίου ο τεχνικός ηγέτη Θανάσης Ζαμπούρα δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπίλο, Τσόλκα, Σιάνι. Αντίθετα, νέο προσωπο θα αποτελέσει ο Θεοδωρακάτιος, που επέστρεψε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 

 

Related posts

Στα χέρια του Ψύλλια η Ανθούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Στούλης: «Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος