free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κεραμεικός-Χρυσούπολη 1-2: Ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος των γηπεδούχων-Διπλό σοκ για τον Κεραμεικό αφού υπέστησαν ρήξη χιαστού Αλέξης και Μίλτος Κολάγκι

Σ’ ‘ενα αμφίρροπο ματς στο γήπεδο του Ρουφ η Χρυσούπολη του Βαγγέλη Κότσαλου νίκησε εκτός έδρας τον ελλειπή Κεραμεικό με σκορ 1-2.

Στο 6′ μετά από φάουλ του Μηλιώνη ο προωθημένος Σαμπαζιώτης, ο αρχηγός της Χρυσούπολης με κοντινή γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 22′ ο νεαρός επιθετικός του Κεραμεικού Ευσταθιάδης με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα ακριβείας του Πετούα ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους. 

Στο 79′ ο διαιτητής Μητροφάνης που είχε για βοηθούς τους Χ. Ρούσσο και Π. Αργυριάδη υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιογκέτσι στον Διονάτο φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι και δίκαια αφού το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπάϊρας ο οποίος έγραψε το τελικό 1-2. Στο 83′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Νατσιός του Κεραμεικού. Στο 38′ σε τετ-α-τετ σουτ του Μπάϊρα σχεδόν εξ’ επαφής με φοβερή εκτίναξη για όσκαρ ο νεαρός γκολκίπερ Καραϊσκος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 70′ σε δυνατό σουτ του Μαρίνου Κάτρη απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Νίκος Τσαπρούνης): Καραϊσκος, Γιάνκολο, Γιογκέτσι(93′ Γριτσώνης), Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας(81′ Νατσιός), Ζαφειράκος, Τζέτζιας, Τάφα(64′ Ντέκα), Ευσταθιάδης(78′ Τζουγανάτος), Πετούα, Σταύρος Κάτρης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Ζακυνθινός, Κώστας, Σαμπαζιώτης, Μασούρης, Κωτσιάς, Μηλιώνης, Ντούπης(46′ Παπαυγέρης), Στρέμπας(51′ λ.τ. Λέβεντος), Διονάτος, Μπάϊρας(95′ Μπογράκος). 

Διακρίθηκαν από τον Κεραμεικό οι Γιάνκολο, Μαρίνος Κάτρης, Ζαφειράκος, Σταύρος Κάτρης, Ευσταθιάδης ενώ από την Χρυσούπολη διακρίθηκαν οι Σαμπαζιώτης, Κωτσιάς, Διονάτος, Μπάϊρας, Κώστας.

Διπλό σοοκ πάντως λίγες ώρες πριν υπέστη η ομάδα του Κεραμεικού που λογικό είναι να τα έχει με την ατυχία της. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το ματς και με μικρή χρονικά να είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο συμβάντα υπέστησαν ρήξη χιαστού οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας τα δύο αδέρφια, Αλέξης και Μίλτος Κολάγκι. Έτσι, απουσίασαν από το ματς με την Χρυσούπολη όπως και ο δεινός σκόρερ του Κεραμεικού Φαλάγγας λόγω τραυματισμού. 

Τον αγώνα παρακολούθησε μεταξύ άλλων από την ΕΠΣΑ ο Μανώλης Στρατής. 

Related posts

Άνετο τρίποντο ο Άγιος Δημήτριος (3-0)

Abola Team

Ατρόμητος Χαλανδρίου-ΑΟ Ιλίου 0-1

Abola Team 3

Θανάσης Διονυσόπουλος (Πανιώνιος Καισαριανής): “Θέλουμε να καθιερωθούμε στην Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου