free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου!»

Στην αντίδραση  σπουδαίας ομάδας και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του απεδωσε ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου τους λόγους της νίκης επί των Μελισσίων με 2-1.

 

 

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Κηπούπολη με τη δύσκολη επικράτησή της απέναντι στα ψυχωμένα Μελίσσια με 2-1.

Ένα «τρίποντο» το οποίο επιτεύχθηκε με ιδιαίτερο κόπο κι αφδού χρειάστηκε να γίνει ανατροπή στα τελευταία 25 λεπτά κι επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά στον δεύτερο συναρπαστικό όμιο της Β’ ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός καθοδηγητής των νεοφώτιστων Δημήτρηα Φιλίππου στάθηκε κυρίως στην αντίδραση που έιξα οι παίκτες του μετά το άσχημο πρώτο 60λεπτο:

«Γενικότερα δεν πήγαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία αναδεικνύει τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 60ό λεπτό τίποτε δεν πήγαινε καλά για εμάς, αφού εκτός του γεγονότος ότι είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ, δεν είχαμε καταφέρει να «βρεθούμε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αντίδραση και το χαρακτήρα νικητή που παρουσίασαν, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε σε μία νίκη, που μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ψηλά.Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τα Βριλήσσια, που επίσης πραγματοποιεί μία αξιοθαύμαστη πορεία,. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θέλουν να αποδίδουν όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε ο Λιβέρης στην Ιεράπολη

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team

Φουλ της ανανέωσης στην Ελευθερούπολη!

abola10