free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Την ικανοποίησή του από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Άγιο Θωμά, εξέρασε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα, το οποίο βάσει της εξέλιξης του αγώνα εδικαιούτο απέναντι στον Άγιο Θωμά, μένοντας στο ισόπαλο 1-1,

Η εν γένει εμφάνιση ωστόσο, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Απέναντι στον Άγιο Θωμά είχαμε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες όπως αποτυπώνεται από τις 16 τελικές προσπάθειες που επιχειρήσαμε. Δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε βάσει της συνολικής μας παρουσίας. Γενικότερα, πάντως, είμαι ευχριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια που κατέβαλαν» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Πανερυθραϊκού, για να προσθέσει:

«Σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε θέμα στην τελική προσπάθεια, ωστόσο, θεωρώ ότι ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο ολοκάθαρα πέναλτι σε ανατροπές των Παπαναστασίου και Αδραχτά. Συνεχίζουμε τη δουλειά αι πλέον η προσοχή μας στέφται στο επόμενο κρίσιμο, όσο και δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αθηναϊδα»

 

 

Related posts

Διπλό η Ηλιούπολη με το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Ο Άρης Πετρούπολης 2-1 εκτός τα Σούρμενα

Abola Team 3

Τζώτζης: «Νίκη που μας οπλίζει με αισιοδοξία»

Kώστας Παλαιολόγος