free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: « Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Την άποψη ότι η ομάδα του μπορούσε ακόμη και το «διπλό» απέναντι στο Παλαιό Φάληρο εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας επιβεβαίωσε η ΑΕ Ηρακλείου με την συνολική της παρουσία στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 .

Ο τενχικός Νίκος Ππααρούνης στις δηλώσεις που παραχώρης, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την αντίδραση που έβγαλαν τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ κατέστησε σαφές ότι η ομάα του άξιζε κάτι καλύτερο από τον βαθμό της ισοπαλίας:

«Ήμασταν πολύ καλοί στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι σε μία πολύ συγκροτημένη ομάδα, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο,  η οποία παρουσιάζεται αρκετά δυνατή στην έδρα της. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ήμασταν ανώτεροι, ωστόσο, κάποια λάθη έδωσαν την δυνατότητα στους αντιπάλους μας να προηγηθούν με 2-1.

Κρατάω την αντίδρταση, που έβγαλαν οι ποδοσφαιρισές μου σ’ εκείνο το χρονικό σημείο και χτο γεγονός ότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μάλιστα να χάσουμε ευκαιρίες να πάρουμε ακόμη και την νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και κυρίως την προσπάθειά μας, Έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε ένα πολύ ισχυρό κράμα παλιών και νεαρών ποδοσφαιριστών, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαζόμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

 

 

 

Related posts

Έγραψε ιστορία η εκδήλωση του Ρουφ για την κοπή της πίτας

Abola Team 3

Βλάχος: «Συγκεντρωμένα όπως σ’ όλα τα ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπακογιάννης: «Μας έχετε κουράσει κύριοι, η υπομονή μας εξαντλείται»

Γιώργος Ανανίδας