free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Μας μένει πικρία για την ισοφάριση στο 86’…»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στην ΑΕ Ηρακλείου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής (φωτό).

 

 

Στις θετικές εμφανίσεις επέστρεψε το Παλαιό Φάληρο στην αναμέτρησή του κόντρα  στην  ΑΕ Ηρακλείου. Το τελικό 2-2, όπως διαμορφώθηκε αφήνει μια δόση πικρίας στο νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, το οποίο με βάση την απόδοση που έπιασε, θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μία μεγαλειώδη νίκη, ωστόσο, γεγονός είναι ότι η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου.

Η αντίδραση, που έβγαλε η ομάδα, όπως επίσης και η συνολική απόδοση των παικτών, άφης απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Γιάννη Γαζή, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών μου και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία,ς όπως η ΑΕ Ηρακλείου και φανήκαμε πάρ απολύ ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 ο αντίπαλός μας εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες, ενώ αντίθετα στο δεύτερο μέρος εκτιμώ ότι κυριαρχήσαμε πλήρως. Ανατρέψαμε το σκορ, προηγηθήκαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμς ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μας μένει πικρία από το γεγονός ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 86ο λεπτό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

 

 

 

 .

 

 

Related posts

Κώστας Ιωάννου (Λυκόβρυση): “Πέσαμε στον πιο δύσκολο όμιλο, η ομάδα μας είναι περίπου ίδια η περσινή και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου

Σμυρνής: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί »

Kώστας Παλαιολόγος

“Σφράγισε” την παραμονή ο Απόλλων Χαλανδρίου

abola10