free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σούπερ η Πεύκη έκανε το μεγάλο μπαμ στην 16η αγωνιστική αφού νίκησε εκτός έδρας τα Πετράλωνα με σκορ 0-1: Οι επώνυμες παρουσίες στο παιχνίδι

Αυτή η Πεύκη ήταν το κάτι άλλο και δίκαια έκανε το μεγάλο μπαμ στην 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ κερδίζοντας εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα των Πετραλώνων με σκορ 0-1.

Το νεανικό συγκρότημα του Λευτέρη Βελέντζα έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, πήρε το σημαντικό τρίποντο και απέδειξε ότι αδικείται από την θέση που βρίσκεται στην βαθμολογική κατάταξη.

Το χρυσό γκολ της φιλοξενούμενης Πεύκης σε αυτό το ματς πέτυχε στο 60′ ο Χρήστου ο οποίος αφού δέχθηκε κάθετη μπαλιά μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ την κατάλληλη στιγμή έγραψε το τελικό 0-1.

Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 17′ αλλά στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι. 

Απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν τα Πετράλωνα στο 19′ όταν ο Κατσιούλης μόνος του μέσα στην περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ Μπίφσα κι ενώ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει το σίγουρο γκολ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Ο νεαρός γκολκίπερ της Πεύκης Μπίφσας πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις για όσκαρ στο 37′ και στο 53′ σε ισάριθμα εξ’ επαφής σουτ του Κατσιούλη.

Από τα Πετράλωνα διακρίθηκαν οι Γεωργόπουλος, Καριατλής, Κουντού, Μινάι ενώ από την Πεύκη μαζί με τον γκολκίπερ Μπίφσα και τον σκόρερ Χρήστου διακρίθηκαν οι Ανδρέου, Αγγελόπουλος, Πέτσης, Ρώσση.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ν. Φωτόπουλος, Γκικόπουλος, Καραγεώργος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βέλλης(70′ Καφεντζής), Μιχαηλίδης(76′ Κυριακάκης), Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Καριατλής, Λημνιός(52′ Σαλαπάτας), Μινάι, Κατσιούλης(63′ Καρούμπαλης).

ΠΕΥΚH (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Μότσιος, Λούμης, Ανδρέου, Πέτσης, Αναστασίου(88′ Μακρυνικόλας), Κοντογιαννόπουλος, Χρήστου, Ρώσση, Πετράκης(61′ Κουτούζης).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο βετεράνος άσος του Απόλλωνα και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Γιάννης Θεοχαρίδης, ο παράγοντας της ΠΑΕ Απόλλων Αντώνης Λεβεντογιάννης, σύσσωμο το τεχνικό τιμ της Πεύκης δηλαδή μαζί με τον Λευτέρη Βελέντζα οι Γιώργος Κοϊντόσης και Μανώλης Μουσουράκης, ο γνωστός τεχνικός Κώστας Αρζένης, ο γνωστός φίλαθλος και υποστηρικτής των Πετραλώνων Πέτρος Σιγίζης, ο Γιώργος Μυκωνιάτης, ο πρόεδρος του Βοτανικού Θανάσης Κατσιρόπουλος και από την διοίκηση των Πετραλώνων οι Φώτης Κουρεμένος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Βαγγέλης Λιγνός, Γιάννης Παπάζζογλου, ο προπονητής των μικρών των Πετραλώνων Γιάννης Παπαδημητρίου και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

 

 

 

 

Related posts

Δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Παναγιώτη Βαβάκα γκολκίπερ ο Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Τον Γιάννη Μαρίνου απέκτησαν οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 2

Ανανέωσε για όγδοη σεζόν ο Στούλης με τον Παράδεισο Αμαρουσίου

Kώστας Παλαιολόγος