free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Εξαργυρώσαμε το διπλό επί του Βύρωνα»

Στην αξία της νίκης επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω αναφέρθηκε ο πρποπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας. 

 

 

 

Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο ΠΑΣ Γαλάτσι χάρη στη δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική του επικράτηση σε βάρος του μαχητικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε χάρη σε γκολ του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο 80’ διατήρησε τα χαμόγελα, αλλά και τον δείκτη αυτοπεποίθησης των παικτών του συλλόγου των βορείων προαστίων σε υψηλά επίπεδα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ζαμπούρα:

«Πήραμε μία δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Με αυγόν τον τρόπο εξαργυρώσαμε το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Βύρωνα και το κυριότερο οι παίκτες μου διατήσαν σε πολύ καλά επίπεδα την ψυχολογία τους.

Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα που είχε τις περισσότερες φάσεις απέναντι σ’ ένα νεανικό συγκρότημα, που αδικείται από την βαθμολογική θέση την οποία κατέχει στον όμιλό μας

 Η αποβολή του Κώστα Ιωαννίδη στο τέλος του πρωτυ ημιχρόνου μας διαφοροποίησε τα πλάνα, προς στιγμήν, ωστόσο η αποβολή και των αντιπάλων στο 53’ επανέφερε την αγωνισιτκή ισορροπία. Συνεχίσαμε να πιέζουμε και τελικά η υπομονή μας επιβραβεύστηκε στο 80ό λεπ΄το. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια ενόψει της συνέχειας η οποία θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ενισχύεται ο Αστέρας Εξαρχείων!

abola10

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Καββαδίας: «Πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος