free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Οικονόμου ο Ιπποκράτης

Στην ένταξη του νεαρού ακραίου χαφ προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων. 

 

 

 

Με την φανέλα του Ιπποκράτη θα φιγουράρει πλέον ο Βασίλης Οικονόμου. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον νεαρό ακραίο χαφ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην συμπολίτισσα Θύελλα Περιστερίου. 

Το νέο απόκτημα ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και την ταχύτητά του στις πτέρυγες και με την έλευσή του αναμένεται να προσφέρει καίριες λύσεις στην νέα του ομάδα, όπως φυσικά και να προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα.

 

Ζαμπέτας: «Δείξαμε ότι είμαστε σε ανοδική τροχιά»

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Ιπποκράτης χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του με 3-0 επί της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας και παράλληλα να προσβλέπει σε ένα πολύ πιο ευοίωνο μέλλον. 

Στο εν λόγω ματς εξαιρετικά δείγματα γραφής άφησε ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ και ολόκληρη η ομάδα λειτούργησε εξαιρετικά. Κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Ζαμπέτας: 

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά απέναντι στην Ελαφρά Ταξαρχία και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Αιγάλεω, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα  για το καλύτερο δυνατό» 

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Βαλεντίνος Λουκάκης λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 28/1

Abola Newsroom

Ο Αλέξανδρος Λάππας Tεχνικός Διευθυντής στον Άτλα Κυψέλης

Abola Team 2

Τα φιλικά του Προμηθέα Δάφνης

Τάσος Ζαφειρίου