free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκλεισε τον Γκιντίδη η Καλαμάτα!

Ένας Εβρίτης στόπερ, ο Κωνσταντίνος Γκιντίδης, θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Μαύρης Θύελλας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

 

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει περάσει από τον Πανθρακικό και την Κ20 του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα και θεωρείται θέμα ωρών η ανακοίνωσή του από τους μελανόλευκους.

 

Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, ο Γκιντίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της ΑΕΔιδυμοτείχου, ενώ το 2016 ακολούθησε ο Πανθρακικός στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Μετά όμως την αποχώρηση της ομάδας από την Football League, ο Γκιντίδης μαζί με τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό, Θανάση Κυριαλάνη, ο οποίος πέρασε επίσης το καλοκαίρι από την Μαύρη Θύελλα για δοκιμή, πήραν μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

 

Εκεί ο Γκιντίδης αγωνίστηκε σε 5 ματς και στο τέλος της σεζόν αποχώρησε για την ΑΕ Διδυμοτείχου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του Πελοποννησιακού ντέρμπι με προπόνηση στο γήπεδο Ασπροχώματος.

 

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Λούκα Βιγκιλάντε και Χαβιέ Κασέιρο, γνώρισαν τους συμπαίκτες τους και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Σταύρος Τσουλάκος.

 

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας έχουν αποστείλει ολοκληρωμένους τους φακέλους για την έκδοση των δελτίων των δυο αργεντινών και ελπίζουν να είναι έγκαιρα έτοιμα ώστε να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή.

 

Πηγή: sport365

Related posts

Διήμερο ξεκούρασης στη Ρόδο

Abola Team 2

Τον Μπουρλάκη απέκτησε ο Πανηλειακός

Abola Team 2

Μπασινά έχει κλείσει ο Οπούντιος

Abola Team 2