free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αιολικός 2-1 τη Χαλκίδα

Πολύ σπουδαία εντός έδρας νίκη για τον Αιολικό, ο οποίος λύγισε τη Χαλκίδα με 2-1.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά κι  απείλησαν πρώτα με την διπλή προσπάθεια του Μπουρού στο 4’ και τους αμυντικούς του ΑΟΧ να απομακρύνουν σε κόρνερ.  Δύο λεπτά αργότερα προσπάθησαν να απαντήσουν οι παίκτες της Χαλκίδας, με τον Μπλάνκο να βγάζει τη σέντρα και τον  Ανέστη  να δοκιμάζει το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυντικούς των γηπεδούχων, που απομάκρυναν.

 

Στο 7’ ο Αιολικός άνοιξε το σκορ με τον Παληγεώργο, να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του ΑΟΧ και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0.

 

Οι γηπεδούχοι έχοντας το υπέρ τους σκορ, ήταν πιο δραστήριοι και αφού απείλησαν με τους Παληγεώργο (20’) και Μπουρού (23’), λίγο αργότερα ο Κεσίδης έκανε το σουτ, ο Σταυριανός έδιωξε ασταθώς και στην επαναφορά ο Ποτουρίδης έκανε το 2-0.

 

Στο 35’ ο Ανέστης  έψαξε το γκολ της μείωσης, ο Ζαχαρής έδιωξε σε κόρνερ. Εννιά λεπτά αργότερα  ο Μπλάνκο  με εναέριο βολέ τελικά κατάφερε το γκολ της μείωσης για την Χαλκίδα κάνοντας το 2-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά κι απείλησαν με τον Παληγεώργο στο 58’το σουτ  που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Προσπάθεια για να ισοφαρίσει η Χαλκίδα, όμως ο Ταυταρίδης με προβολή δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69’ ψαλιδάκι του Λαμπράκη πέρασε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ποτουρίδη, μπλόκαρε ο Σταυριανός.

 

Τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης στο 87’, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπράκη, με τον διαιτητή του αγώνα Περράκη να δείχνει “παίζετε”.

 

Αιολικός ( Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Διακορώνας (81’ Καπταγιάννης), Νυφαδόπουλος (48’ λ.τρ. Καδής), Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Λαλάς, Παληγεώργος, Ποτουρίδης (72’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Μπουρούς, Λαμπράκης.

 

ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Σταυριανός, Βαλκάνος, Τσίγκρος, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα (80’ Παπαδάκης), Ταυταρίδης, Ντελέκος, Πολίτης, Ανέστης, Μπλάνκο.

 

Πηγή: starsports

Related posts

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Αστέρας Βάρης

Τάσος Ζαφειρίου

Στην απόκτηση του Μπέρκη προχώρησε ο ΠΟΑ

Abola Team 2

Αποχαιρέτισε την Προοδευτική ο Φαμπίνιο Μασάδο

Abola Team 3