free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η παρουσία των Ν. Αξιώτη και Δ. Κιούση στην κοπή πίτας της ΕΠΣΑΝΑ και τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Ορφανόπουλου-Ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης η Ένωση Ανατολικής Αττικής

Έγραψε ιστορία από κάθε άποψη η εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα LATANIA στην Παλλήνη το βράδυ της Δευτέρας 22/1.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο ιδιαίτερα δραστήριος πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Νίκος Αξιώτης που ετοιμάζει μπαράζ μεταγραφών για την ομάδα του, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, από τις Μικτές της ΕΠΣΑΝΑ ο Μηλώνης ενώ την ΕΠΣ Αθηνών εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της Άγγελος Νικόπουλος.

Συνολικά έγιναν 38 απονομές με Κύπελλα και πλακέτες ενώ Κύπελλα δόθηκαν στις ομάδες που διακρίθηκαν τη χρονιά που έφυγε.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του ηρωικού προέδρου του Πανσταυραϊκού Γιώργου Ορφανόπουλου που πέρασε πολλά μηνύματα ήθους. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Έχει και την δική της αξία για κάθε ομάδα που χάνει μέσα στο γήπεδο, να απολαμβάνει την χαρά των νικητών”.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΑΝΑ ευχαριστεί αυτούς που στήριξαν την εκδήλωση.

Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι και όλα τα στελέχη της Ένωσης Ανατολικής Αττικής έκαναν βραβεύσεις. Εκεί ήταν και ο γνωστός τεχνικός Πέτρος Τσιγκούλης όπως και οι Γιάννης Μαγγίνας και Γιώργος Φαράκος. 

Ο Παλλαυρεωτικός που δεν μπόρεσε να παραστεί με ανακοίνωσή του συγχαίρει την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ για την άρτια εκδήλωση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες των σωματείων και την ηγεσία της Ε.Π.Ο. για την καθολική συμμετοχή τους στην χθεσινή εορταστική εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, cook and grill και Τσαλδάρης Εκτυπωτική,

 

 

Related posts

Στο Κερατσίνι βρέθηκε ο Δ. Γιαρένης και παρακολούθησε την λευκή ισοπαλία του Αήττητου με τον Εθνικό

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στην Α’ και Γ’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αυριανοί (20/2) αγώνες

Abola Team