free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Παπαϊωάννου η Κηφισιά 2010

Στην ένταξη του 18χρονου πολυσύνθετου χαφ προχώρησε η πρωτοπόρος ομάδα του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

 

Σε μία μεταγραφή προοπτικής με όραμα για το μέλλον προχώρησε η Κηφισιά 2010.  

Οι ιθύνοντες της πρωτοπόρου του τρίτου ομίλου τη Γ’ ΕΠΣΑ μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 18χρονου πολυσύνθετου μέοσυ Βαγγέλη Παπαϊωάννου, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. 

Το νέο απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων προέρχεται από το Αστέρα Μαγικού, ερασιτενχική ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Με το πληθωρικό του ταλέντο, αλλά και την ικανότητα που τον διακρίνεται να αγωνίζεται σε πολές θέσεις της μεσαίας γραμμής, προβλέπεται να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή της νέας του ομάδας Μάριο Μπαλόπουλο. 

΄Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της πρωτοπόρο έχει επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση με τα Πράσινα Πουλιά, όπου οι «κυανόλευκοι» θα επιδώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, ώστε παράλληλα να διατηρήσουν την βαθμολική διαφορά σχετικής ασφαλείας που τους χώρίζει από τους διώκτες τους όσον αφορά το κυνήγι του φετινού τίτλου. 

Μοναδική απουσία αναμένετια να αποτελέσει ο τραυματίας Μανώλης Τσουτσουδάκης.

 

 

Related posts

Χαλκηδονικός – Γ.Σ. Πατησίων 1-2 | Highlights

Abola Newsroom

«Λέοντες» οι Γκάρο και Χριστακόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Φωστήρα Καισαριανής Ηλίας Σαλευρής σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου