free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο το φιλικό του Κερατσινίου στο Αιγάλεω!

Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα του Κερατσινίου στο φιλικό με το Αιγάλεω που έλαβε χώρα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” και αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία  και για τις δύο ομάδες  να παραμείνουν “ζεστές” μιας και απολαμβάνουν το αγωνιστικό τους ρεπό.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά  στο παιχνίδι  και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης  κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Παπουτσής έβγαλε  τη σέντρα και ο Ψυχογιος σκόραρε για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, το Κερατσίνι “απάντησε” ,όταν ο Σκεντεράι έβγαλε την ασίστ για τον Τσουβαλτσίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας  και απέναντι στον κίπερ του Αιγάλεω κυριολεκτικά τον “εκτέλεσε” για το 1-1.

Οι “Ροσονέρι” πατούσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο, πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα ,είχαν εξαιρετικό τρανζίσιον και έδειχναν  πιο κοντά  στο να πετύχουν δεύτερο γκολ και πάλι με τον Τσουβαλτσίδη λίγο μετά το 1-1 και τον  Σκεντεράι το φάουλ του οποίου τράνταξε  το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Αιγάλεω στο 36.

Στο β ημίχρονο οι  γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Ψυχογιού και τον Γιώρα να αποκρούει και τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του κίπερ του Κερατσινίου (53).

Ο Βασίλης Σπάθας. από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε τις αλλαγές, όπως και ο ομόλογος του, που στο τελευταίο τέταρτο έβαλε και τα δύο ..”βαριά χαρτιά” που ακούν στα ονόματα των Μάντζιου και Μάρτινς.

Στο 70, ο Πασαλίδης βγήκε από αριστερά μόνος του αλλά η σέντρα του ήταν κακή ,στο 80, από ενέργεια του Μάντζιου, και μετά από κόντρες η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τάφα, που δύο λεπτά μετά,μπλόκαρε την κεφαλιά του Ναυπλιώτη.

Στο 84, το Αιγάλεω θα μπορούσε να είχε πετύχει το 2-1, αλλά ο Σκεντεράι πάνω στη γραμμή πρόλαβε την επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στο 89, χάθηκε  σπουδαία ευκαιρία  για το Κερατσίνι, όταν ο Σιγάλας βρέθηκε σε ρόλο εξτρέμ  έκανε τη σέντρα,αλλά ο Θωμαίδης δεν πρόλαβε.

Πηγή: rossoneri24.blogspot

Related posts

ΟΦ Ιεράπετρας: «Το Σάββατο ξαναγράφουμε ιστορία»-Με συλλεκτικές φανέλες θα παίξει η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Σοφιάνης, Αγτζίδης, Αργκιλέσι και Μπιλτσάρι για Ηρόδοτο

Abola Team 2

Πολυχρονάκης στην Τριγλία Ραφήνας!

Abola Team 2