free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ρουφ 2-0 τους Αγ. Αναργύρους στο ντέρμπι κορυφής-Οι επώνυμες παρουσίες στο παιχνίδι και πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και ξέροντας τι θέλει μέσα στο γήπεδο ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε στην έδρα του στο ντέρμπι κορυφής τους Αγ. Αναργύρους με σκορ 2-0, σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι του Ισίδωρου Σταυριανού είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο οι νικητές του Γιάννη Σιλεβίστα που είχαν για πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τζώρτζη ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ έπαιξαν με πάθος και αυτό το στοιχείο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο 11′ ο Τζώρτζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων αμυντικών και αφού μπήκε στην περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 59′ ο ίδιος παίκτης, ο Τζώρτζης μετά από την αντεπίθεση του Χατζή και πάσα έτοιμο γκολ του Φωτόπουλου με νέο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0. Στο 16′ μεγάλη ευκαιρία για τους Αγ. Αναργύρους ωστόσο ο Μπέρτζος πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα από τον Μαντίκο αφού τσίμπησε την μπάλα την τελευταία στιγμή και έξυπνα από το πόδι του παίκτη των Αγ. Αναργύρων την στιγμή που αυτός ετοιμαζόταν να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 22′ σε έξυπονο μακρινό συρτό γωνιακό σουτ του Φωτόπουλου ο γκολκίπερ Χανιώτης χρειάστηκε να κάνει πλονζόν για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 56′ σε δύσκολο σουτ του Μαρούση ο γκολκίπερ Κουνάδης με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 66′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νταουτάι ενώ στο 76′ σε ωραία γυριστή κεφαλιά του Γκεμίση ο γκολκίπερ Κουνάδης έδιωξε και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα σε κόρνερ.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Τζώρτζης ενώ από το Ρουφ διακρίθηκαν οι Χατζής, Φωτόπουλος, Παππάς, Μπένας, Μπέρτζος και Τριανταφύλλου. Από τους Αγ. Αναργύρους διακρίθηκαν οι Μαρούσης, Γκεμίσης, Αλημπάς, Οικονόμου και ο Καλογερής όσο αγωνίστηκε.

Αριστο το διαιτητικό τρίο Περράκης, Καρατζίκας, Βαξαβανέλλης.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Καρυπίδης(46′ λ.τ. Σφακιανάκης), Χατζής, Τομπουλίδης(89′ Βλασταράκης), Φωτόπουλος(74′ Χίος), Τζώρτζης(88′ Τούρλας), Παππάς. 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Κολλιάκος(81′ Αποστόλου), Μαντίκος(51′ Οικονόμου), Γουβαλάρης, Μαρούσης, Γκεμίσης, Κουτρούλης(46′ Νταουτάι), Αλημπάς, Παπαδόπουλος, Μαρίνου(60′ Καλογερής), Κετσετζόγλου.

Εντυπωσιακή περισσότερο από κάθε άλλη φορά ήταν η παρουσία των οπαδών του Ρουφ οι οποίο ήταν εφοδιασμένοι με την ελληνική σημαία και με πολύχρωμα βεγγαλικά και καπνογόνα τα οποία τα άναβαν σε πολλές στιγμές του αγώνα δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα. Το ματς παρακολούθησαν από το Ρουφ οι Θοδωρής Κουνάδης, ο Κώστας Κουνάδης, ο αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, οι παλαίμαχοι άσοι Στέργιος Στεργίου, Βαγγέλης Κατσούρης, Κουτσάφτης, Νίκος Βισβίκης, ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ρουφ Γιάννης Ντάκουρης και όλοι οι παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή, ο γνωστός φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Τριχιάς, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος, από την ΕΠΣΑ ο Γιάννης Ρούσσος, οι γνωστοί τεχνικοί Δημήτρης Καλιακούδης και Μίλτος Γκόφας και από τους Αγ. Αναργύρους ο Βασίλης Λινάρης, ο Λευτέρης Λινάρης, ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, ο Νίκος Δαχτυλίδης, ο παλιός παράγοντας της ομάδας επίσης Νίκος Δαχτυλίδης, ο Στράτος Σαρχόσογλου, ο Νίκος Ρομποτής, ο Μιχάλης Λαγός, ο Νίκος Ρομποτής, όλοι οι παίκτες της ομάδας που έμειναν εκτός αποστολής όπως οι Χάρης Στραβοκέφαλος και ο Βασίλης Κρητικός και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού στους Αγ. Αναργύρους Γιάννης Μαλτέζος.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από παιδιά-παίκτες από τις ακαδημίες του Ρουφ ενώ εδώ και αρκετό καιρό στο γήπεδο του Ρουφ έχουν τοποθετηθεί καινούργια δίχτυα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Συσπειρώνεται με επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο Θανάσης Μπίρλης ο ΓΣ Ηλιούπολης

Abola Team 3

Στις 16 Μαρτίου η χοροεσπερίδα του Χαραυγιακού στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ με Πάολα, Μαζωνάκη, Ρόκκο

Abola Team 3

Αποχώρηση έκπληξη του προπονητή των «πράσινων»!